|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]() Milan Babic Gospode dragi Ponoc je davno razvila veo kafana lumpuje za drugim stolom oci k'o njene oci sto prate me Ref. 2x Gospode dragi, da l' ova zena suvise lici na nju il' moja ljubav iz davnih dana sedi kraj mene tu Bile su plamen, gore u njima u njenim ocima ostade samo secanje tuzno u dugim nocima Ref. 2x Godine svoje nevine mlade dala je drugome a mene zivot odnese dalje stazama sudbine Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
e_______G___D________
Ponoc je davno razvila veo e_____G____D kafana lumpuje e_______G_____D__________ za drugim stolom oci k'o njene C____D_____e,D,e/D7/ oci sto prate meeee Ref. 2x G___________D___________ Gospode dragi, da l' ova zena e_____D____e__/D7/ suvise lici na nju G__________D_____________ il' moja ljubav iz davnih dana C______D____e sedi kraj mene tu Ovo je ono" s noge",slusao sam snimak i uzeo e mol kao osnovu.Sa srecom. Promijenjeno od Enzzo32 (30.12.2010 u 09:12 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Hvala puno.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Dm------F-----C------Gm
Ponoc je davno razvila veo Dm----F-----C Kafana lumpuje Dm-------F------C----Gm--C Za drugim stolom oci ko njene B------C----Dm--C--Dm--C Oci sto prate me...... F---------------------C Gospode dragi,dal` ova zena Dm----C-----Dm--C Suvise lici na nju F-------------C Il` moja ljubav iz davnih dana B-------C-----Dm--C Sedi kraj mene tu Tako je ja sviram (iz F dura)
Promijenjeno od daca91 (31.12.2010 u 09:33 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|