|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
![]()
Evo kolege naletih na ovu novu spravicu od Korga.
U sustini to bi bio kao manja varijanta stage piana. Malih dimenzija a opet ce biti najvjerovatnije po pristupacnoj cijeni. Evo pa sami pogledajte. ![]() http://korg.com/Product.aspx?pd=574
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Vise je neki Sintisajzer za zabavnjake nije E.piano.
Cena je pristupacna .... oko 700 eura u MusicStore, ovde u Makedoniji jos ga nema pa videcemo pozda ce biti malo skuplji. Uglavnom nista posebno ... masina je zadnja EDS sinteza, ostalo pise na korgov sajt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
jel moze da se prilagodi ovo za nashu muziku harmonike trube i ostalo terce ima li takvu moznost ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ova spravice trenutno je na sniženju i u SKY BG košta 35oooRSD (350E) ,interesuje me dali je bolje uzeti nju ili neki polovan Le? i ako ima neko odgovore/iskustva na pitanja iz predhodnih postova (narodnjačke boje,semplove,......) neka postavi.
Promijenjeno od vladimir68 (14.01.2012 u 10:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo sto je ace rekao stoji, ovo je nekako vise za zabavnjake.... Ja bih ga uzeo samo zato sto ima fin klavir, a ni organ-i nisu losi.... Samo dal se meni to cini, ili ovaj model (po pitanju klavira) nema dinamike ili mi se cini
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
citao sam o ovoj klavijaturi jer je jako zanimljiva prije par godina sam imao yamahu s30 koja je slicna po mogucnostima kao i ovaj korg na jamahi sam imao boje na njoj tako da je svaki Korg le zvucao kao igracka ako je istina sta sve pise u specifikacijama ovog korga ps 60 onda je moguce napraviti terce kao i opasne boje malo me buni to sto samo ima 20 mesta za perfomance moracu do prodavnice da vidim to uzivo interesujem me kakav mu je portamento dali se moze staviti kao na jamahi dinamika pa kad udaris dirku razlicitom jacinom tako da se i portamento povecava to sam imao na jamaha i ubitacno je za juznjacke boje ovo sa softwerom za kompjuter je jamaha imala vec odavno i mislim da je super sredjivati boje na compu sta vredi i dobar LE sa semplovoma kada 90 posto nasih semplova nisu profesionalni mislim da se mogo bolje boje mogu izvuci iz korga ps 60 nemam jos tu klavijaturu ali mislim da cu da je uzmem ako zadovolji gore navdene kriterijume..pozdrav postovane kolege....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|