|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
molio bih kolege ako mogu da postave akorde za gore navedenu pjesmu-Hvala
Devet dana ljubimo se a deseti ne uvek nadjes razlog da pokvaris sve 2x Ref. 2x Ne mogu sa tobom bez tebe jos teze kao da nas neki lanac nevidljivi veze Kad me nema ti poludis i napravis lom a kada smo skupa teras sve po svom 2x Ref. 2x Sve se kunem necu s tobom ni minuta pet a kada te nema mrzim ceo svet 2x Ref. 2x
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.10.2010
Mjesto: slovenija / koper
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg,guerrini
Interesi: futbal, kladionica
![]() |
![]()
D_________A
Devet dana ljubimo se E______A a deseti ne D_________ A uvek nadjes razlog E ________Dm H7 E da pokvaris sve______ A Ne mogu sa tobom E7________ A bez tebe jos teze D________ A kao da nas neki lanac A_______Dm__H7__E nevidljivi ve______ze malo je tako al ako pomogne dobro doslo ![]() Promijenjeno od mirzo (18.10.2010 u 14:37 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mirzo za ovaj koristan post: | roki (19.10.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Jasmin Muharemovic-9 dana ljubimo se [A-D]
D-------------A---------- Devet dana ljubimo se A------------ a deseti ne D-------------A---- uvek nadjes razlog H7-----------E-[Dm-H7-E] da pokvaris sve [2X] Ref A--------------------- Ne mogu sa tobom E7-------------A-- bez tebe jos teze D-------------A--------- kao da nas neki lanac A7---------Dm-H7---E- nevidljivi v e z e D---------------A------- Kad me nema ti poludis A--------------- i napravis lom D-------------A---- a kada smo skupa H7------------E----[Dm-H7-E] teras sve po svom[2X] D---------------A--------------- Sve se kunem necu s tobom A--------------- ni minuta pet D-----------A---- a kada te nema H7----------E----[Dm-H7-E] mrzim ceo svet
![]() |
Favoriti |
|
|