|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Naime napravio sam jedan veoma dobar ritam za kolo(tempo 150)
ali mi se desava da ritam u toku sviranja jednostavno stane na 1sec to se desava u razlicitim vremenskim intervalima(slucajno-random) Ritam sadrzi deonice Drums,Bass,Guitar u osnovnom modu(Combo) a u Full Band ima i Muted Gitaru koja svira nesto nalik Zumbi.. Koristio sam funkciju Sort Tracks,pretpostavljam da nije do toga, neznam da li bih mogao da ga ispeglam nekako verovatno ima neku sitnu bubu koja ga zakuje,inace u Style Works-u radi potpuno normalno... Neznam kako da ga ispeglam tj koju opciju pod :Quant da iskoristim 1/4,1/8,1/16,1/32,1/64 itd? Ako neko ima neki savet otvoren sam za njega i hvala svima unapred. Promijenjeno od pocetnik89 (20.07.2010 u 12:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Treba da pogledaš dužine TRACK-ova (track lenght),moguće da ti je promaklo pa da je neka duža za tu sekundu i zbog toga se to dešava
|
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, , za koristan post: | pocetnik89 (20.07.2010), slavo (22.10.2010) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 32
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pronasao sam nacin da ga ispeglam,jednostavno je.
Usnimio sam midi pocev od intro,original basic(8taktova),fill to variation basic,variation basic(4takta),variation advanced(4takta),original advanced(4 takta),ending zatim SONG TO STYLE vratio u sint zvuci odlicno ! Doduse malo mi je bolje zvucao originalni pa cu morati da pokusam da pregledam to. Hvala Vule veliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Mjesto: Novi Sad
Godina: 41
Downloads: 221
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Roland EXR-5
Interesi: Pecaje
![]() |
![]()
Koliko sam razumeo ti si pravio ritam na klavijaturi? Mozes li i meni objasniti kako si radio to i a ako znas reci mi kako i ja da napravim neki ritam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Na EXR-u ne mogu da se prave ritmovi...... Mozda je covek radio u Style Works-u....... A desava sa da ritam PUCA ili jednostavno ZABLOKIRA cela klavijatura,ako u njoj ima ritmova koji nisu lepo iskonvertovani........ Ja imam EXR E2,i desavalo mi se to,dok nisam ukapirao u cemu je problem.....
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
U čemu je bio problem? Ako je u konveriranju, kako znas koji ritam ce ti klavijatura pravilno iskonvertirati, a koji ne? Ja imam exr 5 i isto se dogada pa pitam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Moguce da je do polifonije. Pretrpana je ritam sekcija i jos solo boje na njih, to se desava i meni na tyrosu kad bas nabacam svasta na ritam, ali sve se to da jako efikasno resiti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|