|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.12.2008
Downloads: 250
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ako bi mogli da mi napisete akorde za ovu pesmu,hvala unapred.
Zatvoricu oci jer ne zelim vise da te vidim ipak necu moci sama sebe ponovo se stidim Ne pomazu vrata svi cuvari, kljucevi ni brave ti ces uvek naci put do moga srce, moje glave Ref. Pitaju me u mom kraju ko da ne znaju zasto mi se usne vise nikom ne daju Pitaju me u mom kraju ko da ne znaju da se suze kao laste uvek vracaju Propale su nade oblaci samoce me hoce oko mene stezu obruc straha, bola i hladnoce Ne pomazu vrata svi cuvari, kljucevi ni brave ti ces uvek naci put do moga srce, moje glave |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Najjednostavnije:
Recimo ,nek' je iz d moll-a: F__________ Zatvoricu oci F________C________d____ jer ne zelim vise da te vidim F___________ ipak necu moci F________C________d____ sama sebe ponovo se stidim C_____________ Ne pomazu vrata C________________d_____ svi cuvari, kljucevi ni brave C____________ ti ces uvek naci C___________________d____ put do moga srce, moje glave Ref. d_________________ Pitaju me u mom kraju d__________C_ ko da ne znaju C_________________ zasto mi se usne vise C_________d nikom ne daju d__________________ Pitaju me u mom kraju d_________C ko da ne znaju C________________ da se suze kao laste g___B__C_d uvek vracaju F____________ Propale su nade F______C_______d___ oblaci samoce me hoce F____________ oko mene stezu F__________C____-___d___ obruc straha, bola i hladnoce C_____________ Ne pomazu vrata C________________d_____ svi cuvari, kljucevi ni brave C____________ ti ces uvek naci C___________________d____ put do moga srce, moje glave Pozdrav!!! |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jolly za ovaj koristan post: | Amadeus (03.11.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|