|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2010
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja volim zivot kafane i zene
poslednji boem, tako zovu mene za mojim stolom peva se i pije uz lepe zene nikad tuzno ni je Ref. Jednoga dana zalice mnogi sto me vise nema ostace pesma i uspomena na poslednjeg boema Hocu da uzmem od zivota svoga najludje noci i najlepse doba kad starost dodje necu da se kajem jer sve za pesmu i za zene dajem Ref. Mnogi bi hteli kao ja da zive ali ne mogu za to mi se dive ka zadnjoj luci plovi moja ladja poslednji boem vise se ne radja |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
G------------D------G
Ja volim zivot kafane I zene G-------------D7--------G Poslednji boem tako zovu mene G---------------D------G Za mojim stolom peva se I pije D------C----D7----------G Uz lepe zene nikad tuzno nije D Jednoga dana zalice mnogi ------------C--G Sto me vise ne-ma D Ostace pesma I uspomena ---D7--------G Na poslednjeg boema Hocu da uzmem od zivota svoga Najludje noci I najlepse doba Kad starost dodje necu da se kajem Jer sve za pesmu I za zene dajem Jednoga dana Mnogi bi hteli kao ja da zive Ali ne mogu zato mi se dive Ka zadnjoj luci plovi moja ladja Poslednji boem vise se ne radja Ovo je na brzinu pisano, mogu ce da ima neke greske, ali od prilike je tako. Pozdrav |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Misa91 za ovaj koristan post: | fanste95 (01.07.2010) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
G#------------D#------G#
Ja volim zivot kafane I zene G#--------------D#7------G# Poslednji boem tako zovu mene G#---------------D#-----G# Za mojim stolom peva se I pije D#-------C#---D#7------G# Uz lepe zene nikad tuzno nije D# Jednoga dana zalice mnogi C#------------ G# Sto me vise ne-ma D# Ostace pesma I uspomena ----D#7--------G# Na poslednjeg boema |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | fanste95 (01.07.2010) |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2010
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hvala svima..
|