|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2009
Downloads: 300
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
da li neko moze da napise akorde za pesmu Dusu mi uzmi od Dejana Matica...Hvala
Dusu mi uzmi Ja nikada nisam tebi dusu otvorio po cenu zivota ne bih za ljubav molio i terao me nije niko da zavolim te toliko sa tobom me sreca, mila, napustila Ref. Dusu mi uzmi, jedno nemoj ovu mi pesmu ne diraj od srca ne kidaj mi sveto samo me nista ne pitaj Necu da nestanem pod sneznom lavinom tvoga pogleda jos nocas pusti me da pevam i placem kao nikada Mozda ce tako biti bolje za oboje kad jedno ljubav izda, sreca ne potraje jer najveci sam kad gubim, ma koliko da kosta, mila ja pevacu i kad me budes napustila Ref.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
g
Ja nikada nisam tebi dusu otvorio F po cenu zivota ne bih za ljubav molio c---------------------g------------- i terao me nije niko da zavolim te toliko F-----------------------------D7 sa tobom me sreca, mila, napustila Ref. __________________g---- Dusu mi uzmi, jedno nemoj ------------------F--- ovu mi pesmu ne diraj od srca ne kidaj mi sveto ------------------g--- samo me nista ne pitaj ------------------------B----- Necu da nestanem pod sneznom -------------------F lavinom tvoga pogleda -----------c-----------D7--- jos nocas pusti me da pevam Es--------F-------g i placem kao nikada |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|