|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2010
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ne bitno u kom tonalitetu....hvala unapred
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Radisa Markovic-neznanka
Cm----------------------------B--------------------ES Volim, majko, jednu zenu, niko ne zna tajnu tu, Cm-------------------------G--------Cm------ Ja ni jednu drugu necu, srce zeli samo nju. ref: Cm---------G-----------------Cm-- lepa je ko san, ime joj ne znam, Cm-------------G---Fm--------------G Ne mogu bez nje, bez neznanke te. Cm-----------------------B---------------ES Zanele me oci njene, opio me divan glas, Cm----------------------G---------------Cm------- Sa srca se uzdah javi kad joj vidim vitak stas. Cm---------------------------B----------------------Cm Nisam znao sta je ljubav sve dok nisam sreo nju, Cm--------------------------G--------------Cm----- Sve sto imam ja bih dao za neznanku lepu tu. akrodi su iz originala(Cm),inace 99% kolega svira iz ovog tonaliteta!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Prvo pogledas ovo
![]() http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14217 Gm F B Volim, majko, jednu zenu, niko ne zna tajnu tu, Gm D7 Gm Ja ni jednu drugu necu, srce zeli samo nju. Gm D7 Gm lepa je ko san, ime joj ne znam, Gm F Cm D7 Ne mogu bez nje, bez neznanke te. Ovo je iz glave... |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milepsr za ovaj koristan post: | fanste95 (29.06.2010) |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mile nemoj iz glave,il napisi kako treba ili nemoj,a Gmol je zenski tonalitet za tu pesmu jedino ako ti je pevac Bajaga.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa covek je napisao da mu je tonalitet nebitan...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma salim se malo,akcenat je bio na tome da se ne pise iz glave napamet nego ispravna harmonija koja u slucaju kolege Mileta netacna,moze to da prodje ali nije tacna.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2010
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hvala svima puno..
|
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Meni nekako ovako zvuci dovoljno dobro:
![]() Sto ne znaci,da moze i drugacije. Radisa Markovic-Neznanka Cm--------------------------Fm----------------Cm Volim, majko, jednu zenu, niko ne zna tajnu tu, Cm-----------------------Fm------G7----Cm Ja ni jednu drugu necu, srce zeli samo nju. ref: Cm---------G--G7---------Cm lepa je ko san, ime joj ne znam, Cm------------G---Fm------------G Ne mogu bez nje, bez neznanke te. Zanele me oci njene, opio me divan glas, Sa srca se uzdah javi kad joj vidim vitak stas. Nisam znao sta je ljubav sve dok nisam sreo nju, Sve sto imam ja bih dao za neznanku lepu tu. |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovo zadnje je najtacnije po meni..moze tu jos neki D7 prelazni ali i ne mora
|
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi ja sam mu napisao original akorde,a on posle moze da svira i da ubacuje sta hoce"kao kosmajac"...bespotrebno je da mu se sad tu namecu razni tonaliteti,ili drugaciji "tezgaroski"akordi,jer ce ga sve to zbuniti i nece tek onda znati sta treba a sta ne!
![]()
Favoriti |
|
|