|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posedujem EXR E2, pa bih voleo, ko ima vremena i ko zeli da posalje neke ritmove, pre svega, mislim na nase ritmove ( Rumbe, dvojke, begini ...), medjutim mogu naravno i drugi ritmovi, naravno, poslacu i ja svoje vama, sve u cilju, da vidim sta mozda mojim ritmovima hwali, sta bi se moglo dodati, ili mozda oduzeti u sredjivanju, sto mislim da tje koristiti svima koji sviraju ovu spravicu ...Moj e-mail je ********************
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
na e2 pašu ritmovi od g serije, a toga imaš na tone u d- zoni
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I ni na sta ne lice, ako se prethodno ne obrade u STW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
U download centru ima mnooogo ritmova za roland.
Neki su vise a neki manje sredjeni,u svakom slucaju mogu da posluze...i siguran sam da vecina svira na tim ritmovima na svirkama. Siguran sam da nisi ni pola tih ritmova probao,lako je i sramota je reci"ni na sta ne lice"!!!
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kuki izvinjavam se ako sam nekog uvredio, ritmovi konvertovani zahtevaju mnogo sredjivanja na kompu, ovim postom sam ciljao na razmenu ritmova, da vidim da li moji ritmovi dobro izlaze, jednostavno da saznam granice ove klavijature, mozda se sad neko pojavi sa exr, koji recimo ubija, zvuci daleko bolje od moga, jednostavno zelim videti tj. cuti max. Dakle razmena kao sto sam i napisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@calevh
Imas demo sekciju,napravi nekoliko snimaka,ako neko proceni da imas nesto vredno za razmenu sigurno ce da ti se obrati! Pozz.. p.s.Apsoutno se slazem sa tobom da ritmovi sa G800,G1000 itd.. traze "doradu" kako bi zazvucali na EXR E2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bobane drago mi je da si skapirao o cemu pricam. Bitje uskoro neki demo snimak, nisam u mogucnosti trenutno da snimi zbog privatnih problema, ali uskoro tju staviti ...PoZz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|