|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 89
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro
![]() |
![]()
Avantura Bend uživo
poslusajte dajte komentere primam i kritike :-))) Dodato: ritam je odavde samo da napomenem na pa1xpro ... Promijenjeno od Sejox (01.04.2010 u 18:27 sati) Razlog: Obrisan dupliran player. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Niste trebali da ste bas toliko surovi prema ovoj pevacici!!...Iako ima velike glasovne mogucnosti,trebali ste da joj spustite za ceo ton dole,a ne da peva iz originala.Muci sa ispevavanjem na kraju refrena.Generalno je svirka ok,i korektna,samo vodite racuna o tonalitetima.Instrumenet kad se pokvari,kupis drugi....glas kad pukne.....nema opravke!!!
Kolko vas je u bendu?
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da, dijelim isto mišljenje, pjevačica lijepo pjeva i ima lijepu boju glasa al ipak ste joj malo intonaciju "zaribali"! Ili ste i vi u bendu mišljenja da sve u originalu treba otpjevati ili nije to to? Ja ovdje sa nekim svojim kolegama borbu vodim po tom pitanju, jer moje mišljenje je da se to korekt otpjeva, a što se intonacije tiče, pa ne mogu svi visoko pjevati...
A što se svirke tiče bravo majstori! Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dominik za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
meni se svidja i ovako dobro je druze... samo nastavi tako...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio armin za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Odlično je.Meni se čini da koleginica nema problema sa visinom,nego sa ispjevavanjem trilera.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Meni se pevanje pevacice dopada,ali stvarno je trebalo malo nize,pola tona barem,a svirka je prava tezgaroska,to je sve ok,jedino mi se ne dopada solo boja,brate najobicniji zdrav klarinet,bez kile efekata,po mom misljenju to ovoj pesmi i daje dusu,ali opet ponavljam ako se tebi dopada tako onda ostavi,ukusi su svima razliciti.Generalno mi se svidja.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Odlicno sve i pjevacica je dobra...svaka cast!!!Pozdrav
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 89
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro
![]() |
![]()
kolegica je bila malo bolesna al inace joj ne smeta visina sama trazi da joj se vise svira i znamo njene mogucnosti ipak 3 god radi sa nama a snimak je bio vec pred fajront tako da sve ima svoje ...ali hvala vam svima na komentarima i kritikama uvijek se moze bolje...
Dodato: Citat:
Promijenjeno od madaba (01.04.2010 u 14:06 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Dobro je, dobra interpretacija. Mislim isto da bi trebalo malo nize od ovoga jer treba cuvat pjevacicu kao i pjevaca da ne pukne sa glasom.
Ima li negdje ovaj ritam u download-sekciji za skinut? Ako ne, molio bih MADABA ako nije problem da ga okacis. Hvala unaprijed. Poz. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kina za ovaj koristan post: | madaba (01.04.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|