|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
pozdrav svima!
imam pitanje u vezi hard diska za drugarov pa80: da li se u njega moze ugraditi bilo koji laptop hard disk ? kolike diskove vi koristite (kapacitet)? predpostavljam da mozemo sami da ga ugradimo? |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Za pa 80 se mogu koristiti diskovi od laptopa .Nadjes negde polovan disk od par GB ibice ti dovoljno ja imam 10GB a na njemu svega mozda 2GB .Ugraditi ga mozes i sam sve je pripremljeno osim dva serafa sa kojima priserafis disk na vodilo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako se nevaram mora prethodno HD da formatiras u FAT32 da bi ga PA80 prepoznao.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej Fićo mali popravak...Ne mogu se koristiti svi diskovi sa LapTopa nego samo IDE-diskovi sa LapTopa
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Upravu ste obojic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Ja to radim,da stavljam i diskove u klaviature.U pa80 možeš sam staviti ide disk od laptopa bilo koje vjeličine i uglavnom idu od svih firma osim nekih par što ne idu.Predhodno nije potrebno diska formatirati ni bilo šta drugo jer klaviatura napravi sve sama.Ja sam ispočetka dok nisam znao pravio particuju na večem disku ali ga posle sintič sam napravio takvog kakav jeste.Ja lično imam u njemu disk 40gb.Moglo bi da ti se desi samo da ne pročita diska zbog bruka koje su stavljene ali ako bi se to dogodilo nije potrebno ni da ih premještaš nego ih samo skini i radiče sto posto.
Pa alix i ja sam u Sloveniji a neznam da li se poznajemo. ![]() Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Pa diskovi i nisu više skupi kao što su bili jer može uzeti neki Hithaci ili tako nešto jeftino mada su kao original IBM ali koliko vidim je svejedno mada možda Ibm izdrži više.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aha...Pa haj piši mi na Private pa mi daj MSN...Vidim ja da od ovog Fiće nema ništa...Ali jarane ja koliko znam kad sam imo Pa80 nije mi prepozno diska 40GB a 20GB mi je normalno radio...Jedino ako je izašo novi OS koji podržaje veće kapacitete...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Muka je jedino sto ima u Sloveniji 30 dobrih sviraca a samo dve ili tri gostione gde se svira Balkan muzika .A bogami i nezene se mladici kao nekad u 20 godini nego sve neki probiraci .Pa tako nema ni puno svadbi .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Da i za Alix-a sam zaboravio da dodam ja sam jedini na forumu kod kojeg ima u profilu i vazeca mail adresa i MSN adresa i pored slicice moj mobilni telefon .Kad god i ko god da me treba uvek ljudima izadjem u susret ako je ikako moguce .fico
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
disk, hard, korg |
|
|