|  | 
|  06.03.2010, 17:23 | #1 | 
| Početnik forumacije! |  Pa500 Performance? 

Zamolio bih ako neko moze da mi pojasni sta je ustvari performance i cemu sluzi?! U kojoj situaciji se koristi performance? Znam da su styles ritmovi a sounds boje ili zvukovi. Trazio sam malo po forumu ali nisam nasao neko objasnjenje. Radi se o Korg Pa500 klavijaturi. Ako je ovo suvise bezazleno pitanje ili ako vec ima odgovor samo me uputite na pravo mjesto. Hvala! __ BorisZX6R | 
|   | 
|  06.03.2010, 18:13 | #2 | 
| Drugar foruma |   

Vidi BoriseZX6R,  Na primer imas ritam i njegova standardna postavka je: Tempo 100, instrument Tenor Sax. I tako ti odgovara kao standardna postavka za jednu pesmu. Ako bi isti ritam koristio za drugu pesmu koja se svira malo brze, recimo 120, a instrument koji bi ti trebao je harmonika i to sa nekim stringsima u pozadini, a jos kada bi sve to krenulo sa vec namestenom drugom varijacijom ritma, itd....trebalo bi ti vremena da to podesis. E to sve mozes namestiti na jednom performansu (skratis sebi muke). Mozes ga koristiti ako ti treba samo postavka instrumenata a mozes i ako ti treba kompletna postavka sa ritmom, tempom, i svim ostalim zezancijama. Polako, videces koliko ce ti to biti korisno kad bolje upoznas tu klavijaturu. 
				__________________ ...i pijan i trezan za tebe sam vezan... | 
|   | 
| Ćlan 2 Vam se zahvalio, bokajunior, za koristan post: |  BorisZX6R (06.03.2010) | 
|  06.03.2010, 20:14 | #3 | 
| Početnik forumacije! |   

Hvala velika, tako sam i pretpostavio, znaci to nema nikakve veze sa ucitanim setovima, to sebi svako podesava po potrebi ovisno kako mu sta treba i za koju pjesmu?!
		 | 
|   | 
|  07.11.2010, 23:10 | #4 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Tuzla - BiH 
				 Downloads: 127 Uploads: 0 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova

Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir  |   

A imamo i opciju SONGBOOK pa i tu mozemo da sve lijepo spremimo,tj. memorisemo i kad kliknes odmah ti nastima sve sta ti je potrebno za tu odredjenu pjesmu.

__________________ | 
|   | 
|  07.11.2010, 23:29 | #5 | 
| White Noise Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Skopje, Makedonija Godina: 34 
				 Downloads: 1324 Uploads: 32 Rekao HVALA: 15 

Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova

Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...  |   

Odgovor teme imamo, tako da ne bi imali nakucavanja postova moze tema pod kljuc.
		 | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |