|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prijatelj mi ima ovu kljavu,i zanima me pošto ona ima usb utor dali se mogu stavljat ritmovi i boje dodatno,i dal prima standard rolandov format
pozdrav! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A šta je drugar do sada stavljao u nju?
|
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ništa,sviro tvornički 3 godine,nema pojma zašto i služi taj usb,inače svirra gitaru
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A da li si sto posto siguran da taj model ima USB ulaz?
|
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
tako jje on reko
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
On reko a?
A ti brže bolje da otvoriš temu jer nemaš pametnija posla...cccccccc...E Genijalac,a da te nisam lepo upozorio da ne pišeš svašta po forumu i PP sam ti slao i ne vredi... ![]() I šta ćemo sad? P.S. Roland em-15 nema ni flopi a USB tad nije postojao kada je taj model izbačen,to si mogao da se informišeš bilo gde pre postavljanja ove teme!!! |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
eee genijalac genijalac
ja se izvinjavam sto se upustam u ovo ali stvarno nema smisla da se sve pise ovde na forumu. Nisam taj sto treba da kazem al ova tema trebala bi u look, inace genijalac taj prikljucak sto ti kaze tvoj drug nije USB nego telefonski prikljucak evo ti specifikacije: Keyboard 61 keys (with velosity) Sound source Conforms to GM/GS Tones 226 + 9 Drum Sets Part 16 Music Styles 64 Display Backlight Custom Display User Programs 8 One Touch 4 for each style Effects Reverb (8 types), Chorus (8 types) Connectors MIDI (In, Out), Phones 1/Output, Phones 2, Sustain Footswitch Power Supply 12 V-500 mA (ACN Adaptor) Rated Power Output 3W x 2 Accessories AC Adaptor, Music Rest Size and Weight Width 956 mm 37-11/16 inches Depth 346 mm 13-5/8 inches Height 128 mm 5-1/16 inches Weight 6.5 kg 14 lbs. 6 oz. nek prikljuci telefon na njemu i nek svira semplove
|
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Temu sam namerno ostavio otključanom i drago mi je da se još neko javio da ostavi komentar na ovakve stvari koje Kolega Genijalac radi,čisto kao primer odredjenih "pojava" ili "elementarnih nepogoda" koje pogadjaju ovaj Forum s vremena na vreme...upravo ovog "genijalca" sam opominjao čak i putem Privatnih Poruka da ne piše svašta i ne otvara nepotrebne teme ne želeći da ga javno deranžiram ali ne vredi,on i dalje tera po svome...a posle se nadje neko da kaže kako Moderatori ne valjaju ili su na ovom Forumu posebno strogi i nepravedni
Izvinjavam se svim Kolegama koje ovo pročitaju zbog mog odstupanja od teme ali se jednostavno ukazala potreba da ovo napišem na ovom mestu...hvala na razumevanju LOCK |
![]() |
Favoriti |
|
|