|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2009
Downloads: 642
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
poz,dali neko napisati akorde za ovu pjesmu,hvala puno.
Leg'o sam da spavam, a san ne dolazi moja tuga, majko, nikad ne prolazi ponela je suze da zaplace jako kroz plac mi je rekla mora biti tako Ref. Moja prva ljubav vise nece doci prolazi mi zivot, majko, u samoci hocu, al' ne mogu bez nje da se snadjem i da novu srecu u zivotu nadjem Hteo sam da sanjam moje srecne dane i da zaboravim ove teske rane ranila me tamo gde najvise boli takva zena, majko, do smrti se voli Promijenjeno od gitar (17.07.2014 u 21:35 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Baja-moja prva ljubav(Esm)ÂŽ
Esm------------------H----Asm-----------B- Leg'o sam da spavaam, a san ne dolazi H---------------Asm-Fm-------------B- moja tuga, majko, nikad ne prolazi Esm---------------------------B--- ponela je suze da zaplace jako H-----------------------Asm------B--- kroz plac mi je rekla mora biti tako Ref. Esm----------------B-------------- Moja prva ljubav vise nece doci H------------------Asm----------B-- prolazi mi zivot, majko, u samoci Esm-----------------B------------------------- hocu, al' ne mogu bez nje da se snadjem H-------------------Asm------B---- i da novu srecu u zivotu nadjem Hteo sam da sanjam moje srecne dane i da zaboravim ove teske rane ranila me tamo gde najvise boli takva zena, majko, do smrti se voli
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (17.07.2014 u 21:36 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|