|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav!
Zamolio bi sve muzičare koji se razumiju u korg PA80 da izmjene iskustva...Naime dobio sam vrlo jeftno PA80 (1000eur) pa me zanima jeli stvarno istina da na njoj ne rade dobro kartice 16MB?...Ja sam zvao u Banja Luku u Artist i oni kažu da je jedina kartica koju je Korg izdao samo FMC 8MB i da su 16MB jeftine kopije koje ne rade dobro i da ih se ne isplati kupovati...Dakle klaviature se "smrznu" ili pucketa i slično...Zanima me koje 16MB kartice ste probali i dali je to 100% zanesljivo?Ili čak neki pišu da postoje 20MB kartice samo ja koliko znam binarni sistem n poznaje multiplexa 20 već samo 2,4,8,16,32,48,64,96,128,256,512,itd...PS:ja sam probao da stavim na PA80 PCMCIA adapter na kojeg ide Compact flash kartica od 16MB i ne radi mi...Javite mi molim vas ako ikako može... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
.PS:ja sam probao da stavim na PA80 PCMCIA adapter na kojeg ide Compact flash kartica od 16MB i ne radi mi...Javite mi molim vas ako ikako može...[/quote]
Pa zar pase jedan PCMCIA adapter u kuciste t.j, slott od korga pa-80.Ako vec pase cudno da neradi sa kompaktnim kartama.mislim na compact flash karte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Meni je sad nejasno u cemu je razlika izmedju normalne i compact flash karte.
Cak sto vise mislim da bi jedna compact flash karta mogla direktno se prikljuciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Na KOrgu pa80 ce ti sasvim normalno raditi kartica od 8 kao i od 16 MB ako je dobre kvalitete .Ja sam ju kupio za nesto manje od 100 EURO i to su kineske karte koje se prodaju u Turskoj i rade sasvim normalno bez ikakvog blokiranja . Adapter PCMCIA koji dobijes u trgovini za citanje memori karti kao sto su SD XD Compak fles i drugih imaju isti oblik i pasu u slot ali su to drugaciji formati koje sint ne podrzava na njemu cita samo LINEAR fles i jos opomena neki modemi za internet imaju isto PCMCIA vodilo pa to sad neznaci da ces sa korgom surfati po internetu ali ces sigurno zapaliti ulaz za fles kartu .
Pozdrav fico |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
16mb, fmc, ili, korg |
|
|