|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav prijatelji!
Zanima me imali ko informaciju koliko rama podrzava Kurzweil i koliko max hdd...Moj dobar prijatelj Sinan ima tu klaviaturu i solidne semplove ali premalo memorije(ne znam koliko tocno) ali ima jako malo semplova pa me zanima kako da se to prosiri...Puno hvala na odgovor i pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.01.2009
Downloads: 117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
K2000 ima 64 mb rama max,i 512 mb hd.bar toliko ima moj...Semplova možeš naći ali zavisi kakvi su...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ivica (alias No1) je imao K2000 do lane ako se ne varam najbolje da ti on kaze kakva je situacija......
pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
12.10.2006, 21:39.......
![]()
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
nidzo sta ti pa ovo znaci majke ti il' sam glup il' sam glup pa ne kontam
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja mislim da je Sinan promenuo bar tri sinta od kad je imao Kurzweil.Bar po datumu posta a i sto ga znam .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
a ha sad sam skontao nidzin post... da u pravu si ja video ovaj post iznad moga od veceras a nisam ni gledao datum alixovog sta da mu radis...
pozzzzzzzzzz
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovo sto je @skoricnik napisao,nije nikakva sifra,sigurno....
![]() To je datum i vrijeme postavljanja ove teme. Postavljena je prije vise od dvije godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Ja mislim da je Sinan promenuo bar tri sinta od kad je imao Kurzweil.Bar po datumu posta a i sto ga znam .###
Care promjenio je on i vše od 7 sinthova...da ih ne nabrajam sad...Trenutno poseduje PA2XPro i moj bivši Triton Classic...Al nema veze,valjda će nekome doći informacija kao korisna...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]() ![]() Nije bitno kada je odgovor dosao,bitno je da je dosao!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |