|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
pozdrav svim clanovima,dali neko ima akorde za ovu spomenutu pesmu.hvala
Ne Pitaj Me ne pitaj me o proslosti mojoj samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge Ref. 2x Kroz moj zivot mnogo je proslo zena ali zene kao tebe nema Ne ljuti se sto ponekad cutim ne pitaj me dal rastanak slutim samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge Ref. 2x Ne cudi se sto ponekad odem ne pitaj me u snu koga zovem samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
znam ja!!!turicu ti danas akorde...nemam sad vremena
Dodato: A Ne pitaj me o zivotu mom A ne pitaj me o proslosti mojoj Dmol C B-A Gmol A samo me ljubi i pruzi mi ruke Dmol C B-A Gmol A i voli me voli, ne pitaj za druge Ref. 2x C Kroz moj zivot C mnogo je proslo zena B ali zene Gmol-A kao tebe nema Ne ljuti se sto ponekad cutim ne pitaj me dal rastanak slutim samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge Ref. 2x Ne cudi se sto ponekad odem ne pitaj me u snu koga zovem samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge Dodato: jbg nesto nece da odmice kako treba...ako nemozes tako ukapirati javi da probam da napravim kako treba.. Promijenjeno od muamerboss (27.11.2009 u 19:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|