|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz golege prvo da pisem da sam potrazio ovakvu temu i nemaje nigde pa zato sad otvorim novu temu za to.
ovako problem sledi radio je pichtbend sve ok ali je kasnio i ja i tako sam moro da otvaram klavijaturu zbog RAM i reko ajde samo da vidim sta je je je imao i neki prekid kod pichtbend i reko da vidim da nije neka masa i ja otvorio i izvadio kabel i opet vratio e sad radi samo mudulacija a pich nikako znaci gore dole radi a levo i desnoi nista sta moze da bude ??????????? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze proveri dal si stavio kabel kako treba. Ako i tad ne radi onda moze da ti kabl negde prekinut proveri, ako ne radi opet odnesi synt na nekog sta radi elektronike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na pomoci ali ne vredi proverio sam i ja se dobro razumem u elektroniku a i cale moj proverili smo sve je ok sa kablom jer moze nesto da bude u system zato sam i otvorio ovu temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sta je ovo u zadnje vreme samo se kvare ovi benderi ?!
Sumnjam da je u softveru ipak nesto hardverski nije u redu sa benderom mozda ti je najpametnije da ga nosis u servis! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|