|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.11.2007
Downloads: 424
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
trebaju mi akordi u C-dur'u znam da mnogi misle da je lagano ubost akorde za ovu pesmu ali mi neide pa ga j@"3*£i ako nekom nije problem neka mi napise.
hvala unapred!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Forspil: C G C G F D7 G
Odakle si sele, devojano mlada (C) Iz Srbije brale (F) Iz Krusevca grada (G,C) Iz Srbije brale (F) Iz Krusevca grada (D7,G) Jelek anterija i opanci Iz Srbije brale (G,C,G) Po tom nek se znaju Srbijanci (G,F,D7,G) Jelek anterija i opanci (G,C,G) Po tom nek se znaju srbijanci (G,F,D7,G) |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@KorgM3
Ide F-mol umjesto F dur! Ja sviram ovako C------------------------------------- Odakle si sele, devojano mlada C---------Fm--- Iz Srbije brale D7------------G----- Iz Krusevca grada Ref: G-------------C--G------- Jelek anterija i opanci C--------Fm-------------D7--G--- Po tom nek se znaju Srbijanci |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ide f - mol, ja nisam primetio, bio mi je ukljucen caps lock pa su mi swa welika slova ispala... To je ta xarmonija, mozes da uradis prelaze, jos bolje zvuci, ako swiras na xarmonici....
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|