|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
Pozdrav,
da li neko moze da mi pomogne,jer vec danima pokusavam da boje koje su u tritonu izstampam da bih znao gde se koja nalazi ???? za svaku pomoc zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Download-iraj program LeLibby...u njemu mozes otvoriti cijeli SET na kompjuteru (tacno pozicije svih boja i kombinacija mozes da vidis)...program je napravljen za slaganje boja na PCu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
pa taj program i imam ali nema sanse da nekako to istampam,pokuso sam funkcijom COPY ne ide....
imas li mozda vise iskustva sa ovim programom da mi objasnis kako ide ??? Pozdrav Zoran |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
otvoris pcg u lelibby i pravis printscreen koliko mozes da uhvatis, (drzis CTRL i Pritisnes PrtScr) otvoris Paint i tamo Paste i pojavi ti se slika, posle toga stampaj ceo set
pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uzmes program Midi Quest XL 10 i sve vidis boje ,naravno tritona le spojis sa kompom da ih on ucita u program, i imas lepo Combi Bank A itd i istampas sebi stranicu s poredanim bojama... pozz
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam hteo pokusati nesto preko taj program ali nikako nemogu ga instalirati neznam ucemu je problem valjda u instalacija, imao je neki link tu na forumu ali nije nesto u redu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, izstampati, koje, korg, lekako, njemu, trioton |
|
|