|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Zamolio bi nekog od Vas prijatelja dobrih ljudi da ako neko moze da mi napravi jedan ritam dvojku u dva razlicita tempa i janjicara (receno mi je da je to rumba/dvojka) vjezbam dvije pjesme i da bi usavrsio prstored potrebna su mi ta dva ritma puno se gubim prebacivajuci s ritma na ritam i vrteci tockic za tempo.
Pokusao sam nesto sam da uradim koristeci padove jer sam to pronasao u gorpetovom postu ali ne ide i ne ide nesto ne uradim kako treba a covjek fino objasnio. Pa zato molim da ako je moguce da mi pomognete da mi malo lakse bude jer tek ucim i nikad ne kradem cijenim tudje znanje i bicu veoma zahvalan svakom ko pomogne Puno Srece U Radu Svim Clanovima Ove SUPER Stranice P.S U pitanju su ritmovi za Korg PA 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Postovani Seade! Ako Vam nije tesko-javite mi se pa mi malo detaljnije objasnite sta je tacno problem i sta bi ste tacno zeleli. Ja cu, kao i uvek, pokusati da Vam pomognem ako budem umeo!
![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
@seadi
Ne sumljam da ce ti kolega gorpet pomoci, ali zbog tebe i ostalih clanova koji ovo citaju moram ponoviti. Kod klavijature KorgPa80, kada je tempo u pitanju, na jednom stylu moze se podesiti samo tempo koji je isti ili duplo sporiji ili duplo brzi.U okviru styla mozes imati na 4 varijacije 4 razlicita ritma, ali tempo moze biti samo kako sam napisao.Sve ostalo se najbolje odradjuje preko Performance ili Pad funkcije, kako se kome vise svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Potrazi malo po forumu, bilo je reci o prblemu kombinovanih ritmova. Resivo je uz malo truda. Napravis midi od jedne brzine styla,pa od druge, pa od trece (ili od nekog drugog styla) i tako. Onda sve te midije spojis u cubase-u naprimer, namestis da brzina za svaki bude kako treba (posto cubase isto kao i klavijaturta sve smesti u jednu brzinu). Onda sve to save as MIDI 1/0, pa u style works i onda seckas sta ti treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Svaka cast i hvala na trudu zaista,to sve sto ste objasnili jednog dana i za mene ci biti jednostavno nekazem da nemam cubase i style works ali i kao da ih nemam jer pojma nemam kako da ih koristim.O muzici tek ucim.Ali ipak hvala jer i ovo je pomoc.Ja sam mislio da neko mozda ima taj ritam jer ipak to je pjesma sto se cesto koristi.Ustvari nasao sam jedan interesantan ritam rumba-beguini-2/4 i nije lose.E zato sam mislio da ako moze biti ovaj ritam zasto ne Za pjesmu Janjicar.
Gorpetu cu se javiti i pokusati uraditi taj ritam jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
poslacu ti na download jedan ritam kombinovan rumba- begin i estam pa probaj mozda ce ti odgovarat---svirac007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
seadi,izgleda ja sam ti spas.. :wink: ,,cu ti se javim kad vrnem kuci,,sutra najvjerovatnije,,ima lijeka i za tebe..pozdrav..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Nema veze prijatelji gorpet mi se javio i dao potrebne informacije ici cu s njegovim upustvima
Hvala jos jednom jer ste dokazali da nikog ne ostavljate na cijedilu i hvala jos jednom i jos jednom............................................ ........................ ...................i jos jednom............. nije sala ozbiljno mislim jer ste pravi drugovi sve shvatate ozbiljno i svaciji problem postane i Vash :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.05.2005
Downloads: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
momci, i ja sa isto zaisa zainteresovan za style rumba/dvojka. Ako se taj style vec nalazi u Doenload-centru, molio bih da kaze tacan naziv tog fajla, jer ima jedno fajlova pod nazivom rumba ili dvojka.
Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
style |
|
|