Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 18.09.2009, 12:40   #1
bseslja2
Banovan!

Registrovan/a dana: 11.09.2009
Mjesto: Velika Mlaka
Downloads: 280
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Bubanj i klavijature
Interesi: sve sta je vezano uz glazbu
bseslja2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Unglücklich Problem sa mixerom i zvucnim kutijama! Help!

Postovane kolege, imam pitanje vezano za mixer i zvucne kutije. Imam Carwin Vega kutije cjeli sistem. Koristimo za monitore zvucne kuije PROEL, 1,3" horna, 12", snage 300/600W. U gornjim kutijama se nalaze 2x12", velika horna i mala horna, snaga gornje kutije 750/1500W, bas je 1x15" snaga 500/1000W, kolega iz benda ima mixer Dynacord PSX 1650 je oznaka, ima 2x400W slave i 50W za monitore u sebi, dakle snagator. Naravno, tu je i koretkor napona, koji je samo za mixer. To sve spajamo full range. Imam skretnicu i pojacala koje moj kolega veli da nema potrebe spajat, da se ne osjeti razlika u snazi (a jedno pojacalo je snage 2x1000W, 2 komada ih imam).Vec sam nekoliko puta dao na remont zvucne kutije, dao sredit skretnicu u njima, i dalje crkavaju, ima zastite u njima i zarulje, a opet rikavanju. Po tome, sviram stalno za popravke, a to nema smisla.
Veli mi majstor da je problem u mixeru?! Jedan kolega mi je savjetovao da se pod HITNO rjesimo tog mixera, da taj mixer unistava zvucnike!?

Zar je to moguce?

Imali kakva druga solucija, posto moj kolega veli da nikad prije nije imao problema sa tim, a isti sistem. A zadnjih par mjeseci poceo mu se efekt na njemu blesirat i cudni sumovi su se culi na kutijama...

Molim vas za savjet...
bseslja2 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije