|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.10.2007
Downloads: 626
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ima li neko
normalan set sa stylovima za pa2 uz dobre semplove bez pjesama i sl u stylovima za oone koji sviraju ...uzivo koristeci ritmove-stilove bez ikakvih midi sekvenci iz raznih pjesama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
druze mioj imas na yu midi na download svega samo treba pregledati dobro ... nacices sto posto ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Care NORMALAN SET može biti svašta...Nisi napiso koji žanr muzike,šta pretežno sviraš,koji tip...Neki su ovdje JuVe fanatici,neki dvojkaši,neki zabavnjaki,evergreeni,ovaki onaki...Za sve tvoje fantazije imaš DOWNLOAD---Skidaj i preslušavaj,kopiraj i uređuj...Tako ćeš sam sebi napraviti NAJBOLJI SET,koji će ti najbolje zvučati.Vjeruj kad sam preslušavo razne "perfect" setove od ovog i onog,nije mi se možda 10% svega svidilo,a drugima je bio mrak...Zato brata sam sebi možeš dati odgovor na to pitanje,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alix za ovaj koristan post: | shown (23.08.2009) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.10.2007
Downloads: 626
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mislim na normalan set
koji sadrzi sve ritmove za zivu svirku....npr 7/8 9/8 rumbe,.....dvice, i t.d. Od narodne do zabavne sa semplovima u setu .... da bubanj normalno radi a ne da zvrci..jer se ne poklapaju setovi... Te da rade svi intro, end , i sl. i sve 4 varijacije ritma da su volumeni uravnotezeni da nema nikakvih gotovih stvari -pjesama u stylovima.. Koje su za one koji ne znaju svirat......... Presao sam sa pa 80 koji je mrak za programiranje i ima logiku i jednostavnost... A pa2 je prekomplikovan za zivu svirku i imam dosta zamjerki npr multifunkcionalne komande su iskomplikovale rad...pa brzinu ritma ne mozes iz cuga odmah mjenjat nego moras 2x kliknut na komande... Sto je bez veze ako sviras uzivo.... Pa onda solo1 ,2,3,4 instrumenti ti zeznu volumene i sve ostalo....kad ih mjenjas u toku svirke......... *naravno da ima i more prednosti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Na Pa1 kada pritisneš Shift okretanjem točkića možeš ubrzavati ili usporavati ritam bez obzira u kom meniju se nalaziš tako da pretpostavljam da je ista stvar i kod Pa2?!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Tako je Burli,u pravu si,Shift pa Tempo!
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Dejan za ovaj koristan post: | profmiso (07.12.2009) |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Za to što ti tražiš vjerovatno brate moj trebaćeš da iskešaš neku određenu sumu jer da je sređen, sa semplovima ujednačenim, da su svi bubnjevi ok, da nisu iz različitih setova, da ne zvoni .... pa to je nešto što još nema njedan set ovdje okačen ... bar nešto na svakom ima da se ispravi i podesi, ujednači, itd ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Oooo pa ovdje je sve više "gotovana"...još da i sviramo umjesto njih
![]() DODATO: Burli hvala ti za SHIFT,nisam znao za to a puno puta mi je trebalo,evo 1 THANKS za tebe,pozz.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (29.09.2009 u 13:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Naravno da ima takav set,zove se "Uradi sam"!Sednes lepo zagrejes stolicu i pravi kako ti volja a ima i druga varijanta.Spremi 250 evra i dobijes set kao sto ti zelis!Ima jedan momak dole takav set kao sto trazis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]() ![]() ![]() Promijenjeno od svrakan (29.09.2009 u 15:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |