|
![]() |
#81 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]() Citat:
hahaha izvini kolega sad sam preslushao tvoju verziju "zajdi zajdi" kolega mislim nishta loshe ali ovaj lik sto je odpevao nema 2-blage veze sto se tice pevanja.. to je moje mishlenje normalno.. a ovo sto si odsvirao nije loshe ali moze i mnogo bolje,, hocu da kazem da nema u pesmi osecaja da je pevano i odsvirano iz srca kao naprimer kod mene u snimku... a sto se tice trilera cale je koristio vishe od 2-3 trilera dok kod tebe ja nisam cuo nikakve trilere osim vibratora,, bez ljutne kolega... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@kabi
A cuje se vibrator na snimku jel? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Drugar foruma
|
![]()
kabi frende ne pada mi napamet da se ljutim jer kad bi me takve stvari smetale nebi bio u muzici vec 17 godina.... ja sam uvjerenja da svatko ima pravo na misljenje i stav a da ne mislim tako nebi bio na forumu i nebi sudjelovao u temi Demo snimci....
jedino sto sad iz tvog zadnjeg posta tj komentara nisam bas siguran da znas razliku izmedu svirke i midija a pogotovo izmedu trilera i vibrata.... Promijenjeno od mojjmbg (09.02.2011 u 08:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
![]() |
![]()
ja koliko znam midi-fajlovi je zabranjeno ovde na yu-midi?
Dodato: Evo neki stari demo-snimci pre 6-7 meseca.... Evo parizska cobra sto svira cira,, ali ovo je u mome fazonu hehe bubanj (samo ritam) je na korg pa2 x pro,dok je bas,gitara,terce,sve posebno na tritonu!! Evo jedan cocek koji sam odsvirao onako znaci iz glave samo hehe,, ovde su moss-boje u pitanju na tritona i bas-fender,gitare 2 razlicite,terca je isto moss ona japanka,dok je ritam samo bubanj na korg pa2 x pro... height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"> Ovde je jedan bugarski cocek,, ritam (samo bubanj) je na korg pa2 x pro dok su moss boje na tritona frula i sax... a ritam-kontra,bas-universal je isto na tritona.... Ovo je jedan isto stari bugarski cocek samo sto sam ja to odsvirao onako kako ja volim hehe Na korg pa2 x pro je samo ritam (bubanj) i one semplove sto se cuju "haa" i "opaa" dok je na tritonu odsvirano bas-universal,kontra-"brma gitara" harmonika,ima na improvizaciju moss-boja i takodje prva i druga terca su moss boje i harmonika... Ovo je jedan moj stari snimak mozda vishe od godinu dana cak i 2,ovde sam imao rolanda G-600 hehe... tu sam pustio sa sa ritam samo bubanj dok je sax na tritonu,dule-gitara,bas-fender i terca... Obratite paznju kako furam kontru-gitaru hehe Promijenjeno od kabi (14.02.2011 u 15:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Aaaa dobre su ti coceke. U pariska kobra ono pucketanje mi se ne svidja. Bez njega bi bolje zvucalo al hajd sad da ti ne kvarim prosek isto ko da nisam ga cuo
![]() Moj favorit snimak borj 2 Samo tako nastavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
haha hvala kolega ace ma dobro sto si mi rekao,mada to je onaj "v-50 bas" sto ti puckira hehe.. mozda nisam trebao da ubacim taj bas,ipak to je vishe za dvojke ali dobro sad znam..
pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
E evo me druze pusten sam opet da ucestvujem na forumu,pa reko da ti bacim neki komentar onako kako ja to umijem,jer ne znam bolje i specijalno da kazem sta i kako treba,sta treba popraviti ili sl..
Meni se druze jako svidja sve kako sviras i imas neki svoj stil sviranja zbog kojeg i jest ekstra sve...ovi zadnji snimci su super,kao i ovi predhodni gdje je CALE pjevao...Posebno mi se svidja ona Tomina pjesma,a ni ove druge nisu lose...Sta reci,osim svaka cast za obojicu....Eto toliko za sada i da znas samo ja pratim tvoje demoe cak i kad nisam tu sve jedno zbog kojih razloga.....Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@zeljko
Mani se toga Zeljko. Nisi bio tu jer si bio banovan ....znas zasto i pustimo sada to proshlo je .... Da ne kvarimo kolegi temu u demo sekciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma nema problema ja ne kvarim kolegi temu jbg..valjda moze malo sale,a tebi bih imao nesto da kazem ali zaboravice mo...Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Extra snimak !
![]() |
Favoriti |
|