![]() |
|
Kabi-DEMO SNIMCI
<object height="176" width="411"></object>
<embed src="http://www.*******.com/embed/476857194/8e15edfc" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="200" width="320"> Ja stojim iza araznman sve sam posebno usnimio znaci ,bas,ritam gitaru,solo,itd.. jedva natera caleta da peva hehe.. |
Bravo kabi i za tebe a posebno za caleta.Super..Pozdrav Zeljko
|
Hvala zeljko..
bice josh fini pesama sa caleta,jedva ga naterao hehe ali vazno je da pristao hehe... kazi mi kako ti zvuci snimak,jel nije prejak? jel treba neki efekat? bubanj jel nije prejak? |
Cuj druze meni se jako svidja i snimak i sve...Posebno tvoj cale kako pjeva bolji je od mnogih sto snimaju kasete i opet ne znaju pa nek se ljuti ko god hoce...Svaka mu cast za pjevanje vrhunski..Slusam evo vec drugi put i podseca me na muharema Serbetovskog..Poooz
|
Hvala ti zeljko na tim lepim recima stvarno...
Mislim ne da ga hvalim ali mogu da kazem da mi cale jako divno peva... Ova pesma mu je malo bila visoka,ona je iz e-moll dok bi to njemu bolje lezalo iz c-moll ili d-moll ali nema veze,bice bolje... sad trenutno radim malo pesama od tome i sabana... bice ekstra... kabi. |
Uff jedva cekam da cujem nesto od Tome ili Sabana bravo druze to je pjesma...Sve najbolje i pozdravi starog i kazi mu da je rodjeni talenat za pjesmu...Pozdrav Zeljko,kabi hehe
|
bice Zejko i to sve jake pesme..
Cale se zahvaljuje na pozdravima i on tebe pozdravlja kabi... |
Kabi,a sta cemo sa starom temom?
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...abi#post148137 Jesi li procitao Pravilnik za demo? Pozdrav Kabi,Vule |
hvala mu i samo nastavi te tako..lijepo je vidjeti kad se tako otac i sin slazu,pa jos obojica umjetnici...poooz
|
Cao Vule,kao sto vidish da su moje demo snimci obrisani ja stvarno neznam zasto?
zato sam i otvorio novu Dodato: hvala zeljko,pa morase po malo hehe |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:48 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org