|
![]() |
#41 |
Vredan član društva
|
![]()
Upravo tako kao što kaže kolega! Inače ti efekti na behringeru i jesu najslabija tačka, ali i oni su dobri kakvi takvi, nego mikser bez efekata, koji nažalost ste Vi kupili.
Šta da ti kažem,...nego zajebao si se druže. ![]() Ja već unazad (ihahaj) prvo čačkam ovaj forum i neke druge strane forume i sajtove, pre nego što rešim da kupim nešto od opreme i tada nema greške. Jedino lova presuđuje koje su mi granice! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Eto mene natrag s godišnjeg koji sam dobio s prijašnjim postom...
![]() Ajmo nazad na temu... Kako meni i mom kolegi ti efekti mogu poslužit u krcatoj birtiji punoj pijane raje na ovo malo muzike šta sviramo? Ja sam na kljavi i s ritmovima radim i nekad soliram al uglavnom pratim,a frend ima električnu gitaru s pedalom koja ima efekte i imamo dva mikrofona i to sve ide u taj naš mixer kojeg btw. još nismo isprobali. ![]() Dakle,kako nama mogu poslužit ti njihovi efekti? Ne bi bilo loše da nešto naučim kad sam več ovdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Vredan član društva
|
![]()
Druže, lepo napiši koji mikser imaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Pa napisao sam još na prošloj strani. Dakle,radi se o Behringeru XENYX 1204USB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Vredan član društva
|
![]()
E pa druze na tom mikseru nemas nikakve efekte, da si uzeo 1204 fx odmah bih ti rekao efekat 89 ili 57,.,.. ovako nista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Zato sam i pitao da mi malo kažete o efektima i kako oni nama dvojici mogu biti od koristi s obzirom na mijesta gdje sviramo i što sviramo,jer ovoga mozda mozemo prodat i uzest FX s vremenom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@smuchac
Ja iskreno ciitam po dva puta svaki post i nemam pojma kakav vi odgovor ocekujete ?! Efekti bi vam koristili na vokale, t.j. mikrofone .... stavite malo Reverb i Delay kao sto rade svi, da vokal ne bude suv .... zar je to toliko nepoznato ?! Ili ja ne razumem pitanje ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vredan član društva
|
![]()
Sta da ti kazem ljudima treba pomoc,... on nije kupio ni mikser sa efektima, pa kako onda da zna i ostale stvari, mlad je naucice,... u svakom slucaju kada kupi sa efektima, opet iskustvo znaci,... koji efekat koliko dozirati i tako to,... dok sam ne nauci,... a kad se ispraksira, onda mu ne treba niko ni sa novom miksetom,,, sam ce pronaci sta i kako da podesi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Upravo tako pedjajazz.
![]() Jbg,ako s vremenom ne naučim sad kad sam praktički tek krenuo,neću nikad. Ako učiš na greškama onda zaquratz sve. Sad znam da smo trebali uzest neki mixer s efektima i takvog uzimamo čim budemo u prilici. U petak smo ovog prvi put uključili i odradili svirku na njemu. To je televizija u boji naspram starog kojeg smo imali,a da ni ne razmišljam šta bi bilo da ima efekte... Polako ćemo mi i njega uzest. @ Ace: Odgovor poput tvog očekujem jer ponavljam,početnik sam i jako malo toga znam. Zato se ne ljuti na ovakva pitanja jer i ti si jednom krenuo. Hvala vam na odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe