|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
![]() |
![]()
Generalno Xenyx serija nije toliko losa,za pocetak i mali budzet i vise nego dobra,cak se mogu iskoristiti i neki efekti(ako je vasa 1204fx) i za manju ekipu moze da zavrsi posa,ali ako hoces ozbiljno da zvucis sa behringer-om,treba ti bar neki ekstreni efekat,inace parametrika i kvalitet izrade za te pare ne moze bolji da bude,i sigurno je bolja od te X-audio ili kako vec,jer ipak je Behringer neko ime i ima svoje mesto pod suncem.Radite,zaradite pa onda kasnije kupite bolje.Pozz
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Upravo tako kao što kaže kolega! Inače ti efekti na behringeru i jesu najslabija tačka, ali i oni su dobri kakvi takvi, nego mikser bez efekata, koji nažalost ste Vi kupili.
Šta da ti kažem,...nego zajebao si se druže. ![]() Ja već unazad (ihahaj) prvo čačkam ovaj forum i neke druge strane forume i sajtove, pre nego što rešim da kupim nešto od opreme i tada nema greške. Jedino lova presuđuje koje su mi granice! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Eto mene natrag s godišnjeg koji sam dobio s prijašnjim postom...
![]() Ajmo nazad na temu... Kako meni i mom kolegi ti efekti mogu poslužit u krcatoj birtiji punoj pijane raje na ovo malo muzike šta sviramo? Ja sam na kljavi i s ritmovima radim i nekad soliram al uglavnom pratim,a frend ima električnu gitaru s pedalom koja ima efekte i imamo dva mikrofona i to sve ide u taj naš mixer kojeg btw. još nismo isprobali. ![]() Dakle,kako nama mogu poslužit ti njihovi efekti? Ne bi bilo loše da nešto naučim kad sam več ovdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Druže, lepo napiši koji mikser imaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Pa napisao sam još na prošloj strani. Dakle,radi se o Behringeru XENYX 1204USB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
E pa druze na tom mikseru nemas nikakve efekte, da si uzeo 1204 fx odmah bih ti rekao efekat 89 ili 57,.,.. ovako nista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Zato sam i pitao da mi malo kažete o efektima i kako oni nama dvojici mogu biti od koristi s obzirom na mijesta gdje sviramo i što sviramo,jer ovoga mozda mozemo prodat i uzest FX s vremenom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
behringer zbogom b315a allen 1204fx |
|
|