|
![]() |
#31 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa 50...kao i svaka klavijatura moze se dobro nastimati i lijepo zvucati..ali kako kaze kolrga MArco7..usporedjivati pa 50 i 2x...a jooojj..
![]() Ali ako to tako ide u tvom kraju, daj zamjeni moju fiat bravu ( sredjena do j.j. ) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A evo i moja baba kaze da ne bi menjala dedu nikada za momka od 25 u punoj snazi!Kaze da deda zna da ga namesti
![]()
![]() |
#34 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
halo momci..........
niste me razumeli ...... hocu da kazem da nevredi i ta najbolja sprava ako neznam da je iskoristim i namestim!! Kod tog momka kojeg sam spomenuo zvuci taj pa50 mnogo bolje nego kod mnogih pa1x i pa2x bas zato sto momak zna da izkoristi svaku funkciju na njemu. JEDNO JE MOGUCNOST KLAVIJATURE (sta bi mogo a neznam da koristitim) ------- A DRUGO JE KORISTITI SVE MOGUCNOSTI KLAVIJATURE. Prosto: Sta mi vredi i PA2x ako nemam Ritmove??? Mislim da ste me razumeli sad sta sam hteo reci. |
![]() |
![]() |
#35 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Odomaćeni član
|
![]()
Procitao sam prvu i trecu stranicu ovog posta jer nemam zivaca da citam ostale. Sve sto radim na svom sintu radim sam (posaljem po nekada neki demo koji naravno komentarisu samo oni koje sa razumiju, drugi koji ne komentarisu ne zamjerim , mozda im je mrsko). Ja bi samo dodao na ovo sve...da imam samo jos 32 mega rama nikada nebi dao svoj 1xpro ni za kakav 2x,3x,4x niti neki akai...Pa eto ima 32 meni dosta i ovako mi odradjuje sve sto hocu...staro brisem i nabacujem novo...Pozdrav! P.S. Bulldog02585>ako imas ikakve veze sa administratorima tog sajta koji si naveo...neka vala brate maknu onu reklamu pa da se vidi sta ima na toj stranici ha ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam pisao sporedbe pa800 i 2x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se svima jer sam odgovorio na temu i postavio pitanje jer ovde vise izgleda od pojedinih glupaka koji nemaju veze sa zivotom ne moze ni da se pita nista ni informativno niti iz dobre namere niti na fin i kulturan nacin odmah krecu svadje.Jos jednom pojedinima: Izvinite sto ste glupi. Pozzdrav
Pozzdrav i tebi ! Ubuduće pazi kako se izražavaš. Prekratko si ovdje da bi se ovako odnosio prema kolegama. Odmorit češ malo.
Ako treba nema potrebe!! Promijenjeno od kreso (09.07.2008 u 12:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|