Stanite ljudi pa mi se ovde nismo razumeli!!!Niko nije rekao da je Pa2xPro los,ne valja i slicno,to je vrh masinerija!Covek je pitao sta da radi jer mu treba minimum 1Gb rama na koji moze da racuna u svakom momentu verovatno zbog lupova i slicnih stvari!Niko nije rekao Pa2 ovo a Pa1 ono,da to odma razjasnimo da ne bude bespotrebnih komentara!!!Svako je dao svoju preporuku i tacka da se ne kacimo sad oko bespotrebnih stvari a ja sam samo naveo primer da cu uzeti Roland X6 kao drugu klavijturu za soliranje zbog mnogo razloga i navecu neke!Ram Memorija moze da ide do neki 430Mb sto je i vise nego sto mi treba za moje potrebe(treba mi oko 200-250mb u vrh glave),ima fenomanalnu dirku,vrhunski zvuk i perverzija opcije,izradjen od kvalitetnog materjala i prelepo izgleda!Sa njim cu moci u potpunosti da zadovoljim svoje prohteve i da ne mislim na drugu klavijaturu bar 5-6 godina a i duze!E sad ne moze niko da mi utuvi u glavu da sa Pa2 ili bilo kojim aranzerom mogu da postignem to za moje potrebe kao sa Rolandom X6 i nema pravo niko da se ljuti na taj komentar koji sam dao jer imam nameru da X6 koristim prvenstveno za desnu ruku i da vezem midi sa Pa1xPro!Eto tako stvari stoje sto se mene tice

A Rolandinjo sto se tice tvog komentara to je stvar ukusa,nikada ali ni pod tackom razno ne bih menjao Pa1xPro za G70 ali sve je to stvar ukusa