|
![]() |
#31 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da lepse zvuce pesme otpevane u prirodnim tonalitetima od onih otpevanih u polustepenima.
Neznam zbog cega ali tako mi se cini. Sta vi mislite? Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
to ko ono kad je ciga trazio gispirin pa mu kaze apotekarka mislite na aspirin a on ce gis as meni to isto......... hehehe
za sve koji nisu sigurni 310% ima ovde na forumu lakijeva (ako se ne varam ) skola muzike pa moze svako prouciti. Puno stvari je lepo objasnjeno
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko sam upucen u muzickoj skoli za NE razlikovanje gis i as daju 1 ko vrata, samo da znate. Teoretski oni nisu isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Godfather
|
![]()
Oooo, da...
![]() Chini se meni neshto da ov ove teme nece izaci nishta konstruktivno, i da cu do kraja celu da je ischitam, i onda zakljucham... ![]()
![]() |
#35 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Teoretski, Gis dur ne postoji!!!
350%...
![]() |
#36 |
Kao kod kuće
|
![]()
![]() |
#37 |
Nishki
|
![]()
Da sada Tanja Savic procita ono sto ste pisali odmah bi pesmu ponovo snimila ali iz G.
Skrenuli ste sa teme ljudi 360%. Tanja Savic je ubava PIPI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Gledao sam cijeli Festival i nisam cuo da Tanja grijesi. I ako je grijesila, to nije nikakva bruka, svi grijese. Takodjer, Tanja je nova pjevacica i normalno je ocekivati greske, ali sve u svemu je super pjevacica za svoje godine. Ima jos hiljade drugih faktora koji mogu da zeznu pjevaca na takmicenju: monitori, previse smanjem mikrofon, miks, itd itd...znaci, ne ovisi sve do nje.
Na takmicenju mi se samo nije svidjelo to sto je Aca Lukas pobjedio koji je po meni imao najgoru pjesmu koju je on ikada izveo; al mora od necega dugove odplatiti. I nije mi se svidjelo sto jos uvijek dopustaju onim brdjanima poput Milos Bojanica da se takmice, ali polako ih se rijesavaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ok,ovo je definitivno promasena tema u vezi teorije i lestvica...necemo vise ovde o tome, imate novi post u vezi toga, pa cemo tamo da raspravljamo do mile volje...
OK!
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ovo je jace od mene:
Al ce neko sa ove teme u apoteci traziti GISPIRIN!!!!! He,he,he...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fals, kaaakav |
|
|