|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
ovde u holandiju mozes da nadjes g800 ispod 350 i 450, korg i30 sam prodao za 600 i g1000 za 750
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
[quote=panta1;26231 jer ako kupis g 800 recimo pasce ti na pamet da budes " dj" i pustas matrice[/QUOTE]
Panta druze,nije valjda da se samo sa Rolanda G 800 pustaju midi i matrice.Ja znam da se to radi i sa mnogo skupljim masinama.Ti DJ-vi izgledaju "mocnije" na sceni,ako je pred njima novija klavijatura,a nafilovana midi-fajlovima.Ko voli midi (i zna da folira) on ce to pustati i sa PA2X. ![]() @GALA Gala druze moj.Kad naucis slova i zavrsis osnovnu skolu ![]() Pozdrav, Sejo Promijenjeno od Sejox (11.02.2008 u 14:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja sam kupio sebi PSR S500!
I vec sam naucijo Uzicko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eeee, pa cestitke
![]()
![]() |
#36 |
Drugar foruma
|
![]()
ZIVEO!!!!!
nek je sa Srecom, i dobro mi sad nauci da sviras pa onda nam da te cujemo tisi nas Pionir |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pozdrav kolege !
Najljepše vas molim, ali stvarno molim vas ko Boga. Nemojte više stavljati adrese drugih siteova unutar postova kao i e-mail adrese. Pa ljudi dragi već sam umoran od ispravljanja, editiranja i baniranja. Znam da je dobronamjerno i da su to večinom korisne stvari, ali dajte da se već jednom dogovorimo. Sav materijal za kljave stavljajte ako je toliko dobar u download centar (upload), a adrese si šaljite preko private sandučića. Ne bih volio da sad moram "zaratiti" s vas par starih dobrih prijatelja i članova radi "usranih" reklama. Sejoroland, pa zar i ti crni sine ![]() Ajd, vjerujem da neče bit problema. Ispravite to sami, da ne moram ja sankcionirati bezveze opomenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kreso prijatelju,
Dugujem ti izvinjenje zato sto objavih onu WWW stranicu na svom postu.Bilo je bez ikakve namjere da ja nekome radim reklamu(jer nikoga ne poznajem),ali vjerovatno si pogledao i vidio o cemu se radi na njoj.Mislio sam da je po pravilniku(a znam ga odavno)medjutim,izgleda da mi se omaklo.Shvati ovo kao moj mali lapsus. Tebe kao moderatora i covjeka postujem i potpuno razumijem(bez laznog podilazenja-jer nemam nikakve koristi) i ne daj Boze da ti ja zabijam noz u ledja. ![]() ![]() Ispravio sam sto je trebalo da ispravim i sada je OK. Ne zamjeri,a znam da ti je puna kapa.A ja necu u tu kapu.... Zelim ti svako dobro, Sejo Promijenjeno od Sejox (12.02.2008 u 01:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Aj, dosta offtopica, sad sam kupio yamahu, i veoma mi je dobra.
Danas bio kod fice, malo mi razložio stvari, i priporučijo čime da se učim, tako da...evo mene na sceni za par meseci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Prvi i treci deo Užičkog sam naucijo ama super, al mi drugi deo užičkog ne ide...vrlo mi je težak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupim, sta |
|
|