|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ko što ŠERIF KREŠO ima običaj reći---KEKSAŠI...To su jedni veliki primitivci koji nemaju čiste veze a muzikom i hoće da sjebu PRAVE muzičare...Dakle hoće da ispanu frajeri pred narodom,još su im i dnevnice ko kod pravih muzičara...I u suštini ko ih sluša?Slušaju ih jedino ljudi sa ŠUPLJIM glavama i gazde-smrdavci koji ne znaju da cjene ŽIVU muziku i za manje pare uzimaju te seratore Fajlaše...Još kad vidim fajlaša a ono kod njega vrhunski instrumenti...A čovek ne zna da zahvati jedan akord kako treba a kamoli da šta odsvira...Da skratimo...Fajlaši su jedne velike kakice u svijetu muzike,koji jednostavno glume neke face,a u glavi ni procenta talenta nit mozga za muziku...Sve ih #$%& iz one zadnje stvari na kojoj sjedimo a mislim da se mnogi pridružuju čestitkama...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Gdje ste braco sviraci,i ja sam bio svirac 30 godina ali ova tehnika me je otjerala sa bine i evo sada sam i ja fajlas.Ali fala Bogu na osnovu stare slave i moga dugogidisnjeg iskustva tezgi jos ima.bio sam bubnjar i svirao u renomiranim orkestrima ali eto bubnjeve su definitivno pomjerili sa odra,tako da se zelim izsvirati u zivo ali ostaju mi za sada samo fajlovi.
lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
#23 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cim cujem rec FAJLASI odmah se najezim!
Organski ih ne podnosim!!!!!!!! I slazem se sa markom,treba naruciti dve pesme i da pevaju prvo jednu strofu prve pesme,onda prvu strofu druge pesme,pa da vidimo kako ce se ovi "keksici" snaci?! I nije to uopste pregrubo!Pregubo je to sto rade oni nama! Sad svi koji rade sa aranzerima ispadne da radimo sa midi fajlovima. Ako ne znaju da sviraju nek' rade nesto drugo i neka se mane muzike.
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ko su fajlasi? Fajlasi su Babo, Dedo, Dajdza...
![]() Promijenjeno od Korgminator (15.05.2008 u 15:42 sati) |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
'Ajde i ja da se nadovezem...
Slazem se sa vama,al' treba pomenuti i 'live' svirku... Mi klavijaturisti smo mozda oduzeli posao neki bendovima... Tj. znaci,na suvaka... Npr. jedna harmonika,bubanj,gitara,itd... Neko je to sve spakovao u jedan instrument,i mi sad na tome sviramo,-a ovo sam rekao jer sam cuo da ti ljudi koji sviraju pricaju za nas klavijaturiste da smo im uzeli posao,-ovo je slicno kao sto pricamo o ljudima koji koriste fajlove... Neka ljudi,-svako neka radi sta hoce... Nek im je bog na pomoci... AJ' ziveli !!!
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
HAJRO---Kažeš da si bio bubnjar?
Inače poznavo sam svog dugogodišnjeg komšiju iz zbirnog centra VIČ koji je bio vrhunski bubjar i odličan pjevač..Njegov otac Najko-harmonikaš mi je bio ko rođenji djed...koja slučajnost da ima još kojih bubnjara Hajri...A što se tiče fajlova---Ovdje niko ne podnosi fajlaše,prosto zbog toga što kradu tezge PRAVIM muzičarima...I bez zamjere to ne leti direkt na tebe...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#27 |
Odomaćeni član
|
![]()
Fajlasi su ti ljudi koji ne znaju da sviraju,foleri.To moze da radi i moja baba,samo joj pokazem gde se pustaju i zaustavljaju fajlovi.Mrzim fajlase zato sto ljudi misle i za one koji stvarno sviraju da pustaju da samo svira.Sve takve treba staviti pred zid i jedan dobar mitraljez bi lepo odradio.Drrrrrrrrrrrr.........
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je,-opusteno bre...
Svako nek' radi svoj posao... Zivela muzika !!!
#30 |
Banovan!
|
![]()
ZIVELAAAA
![]() pozdrav svim kolegama DOBRE VOLJE =) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fajlasista, uopste |
|