YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko su fajlasi?Sta je uopste to? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4608)

speedy23 14.05.2008 23:12

Ko su fajlasi?Sta je uopste to?

Nije sramota pitati,slozice te se sa mnom (valjda) =))...ko su uopste ti fajlasi ,sta oni rade i kako rade?Jer to ono sranje sa midijem,iskreno video sam jednog lika svira tu po diskotekama pritisne ono play dugme on solira a ceo aranzer samo vozi za njim...e sada ajde da ne lupetam objasnite mi vi...pozz

mpdzprod 14.05.2008 23:42

pa jaaa

tako i vecina svira,,,pa 800 i narihta sve stylove i on samo iza dopunjava... ebiga...tesko je i to svirati sto se sad snima,,,

ali sta bi oni da nije korg PA i roland nego samo yamaha dx 11 i mozda roland E 96 heheheheeh..a da vidmo onda svirke.kao sto je bilo nekad.

ali boze moj. gde nema sudije,tu nema ni osudjenog.heheheheheh

blatusan 14.05.2008 23:43

Brate...fajals ti je kad ima vrhsunsku klaviajturu uzima pare ko kavijaturista govori da je muzicar a pojma nema pa uzme MIDI fajl pa pritisne PLAY pa kad malo popije prestane drmat rukama po klaviajturi ko budala i pocne dizat ruke a vamo i pratnaj i solo rokaju i kad ja to vidim izlupam dooobro!! E to su fajlasi!
Pozdrav,ALEN!

MilaN B.N.S 15.05.2008 00:08

MIDI fajl...

Jaooo,-i ja to mrzim brate...
'Ajde,i da predjes preko svega...
Ja sam luD bio za jednim likom,-nisam verovao da tako dobro svira,-dok nisam cuo za "MIDI fajl"...
OK,-i sve dok nisam provalio i ja...
Medjutim...
Iskreno,-kazem pratim vec duze vreme te likove...
Jeste stvarno super zvuk,i prelazi,-i boje..
Tj. od prilike,-to su matrice,-tako,nekako...
Ali,-dzaba to sve...
Ne moze fajl da zameni "live rumba" ili slicno...
Nekako,-dzaba sto je to original,-nesto ima...
Ako me kapirate..
-Pozdrav drugari !!!

branoy 15.05.2008 01:03

pa tako isto mozes upaliti cd i slusati... ista stvar samo sto je cd umixan komplet... ovaj videcete vi da ce nam oni s vremenom oteti neke poslove... ono cure size igraju pesma orginal pici i dodje lik npr pod sator s yamahom ma ubi od svirke one se samo pakuju u 23h s veselja i odose u grad na djuskanje pa ti ubijaj od svirke ,a gde su cure tu su i muskarci za njima... ako to dodje jbg nista drugo nego da budem profi DJ napravim matrice, ponesem klavijaturu i lap top i svi picimo zajedno mislim uz matrice... glava te ne boli gde sta od stilova koji intro varijacija gde koja farba.. samo nabudzis zvuk i posao je tvoj to je realnost... dobro, ja vec u gradu u najboljem lokalu sviram evo tacno godina na jednom mestu pa smo ih navikli na live zvuk ali vreme je cudno... midi je normalno izmisljen naj vise radi studia da se prave pesme ali ljudi iskoriste mane... he he ALOHA

ROBOT 15.05.2008 01:06

ma fajlasi su kako da ti kazem ljudi ubijaju svirkom to ko ne vidi i ne vjeruje!!!pozzz

branoy 15.05.2008 01:08

pa ljudi narod i ovako nama s arranzerima ne veruje da sviramo... koliko je puta neko dosao vam i rekao ej mozes li mi pustiti onu pesmu>>>???? pa kad ga ne ubijem od besa!!! nema dalje

ROBOT 15.05.2008 01:16

ovo mene pitanje odavno muci zasto kod fajlasa su sve naj novije klavijature od pa 800 pa do tyrosa to jos ne kontam pa zar nije dovoljna neka yamaha psr405 ili sta ja znam imali ko kakvo objasnjenje na to ili da je prico neko sa nekim fajlasem pa da mu je rekao tu caroliju zasto ima naj noviju klavu a pusta midi eto toliko !!pozzz

daisa 15.05.2008 01:26

vjerovatno su se usavrsili pa ce sad da rade sami bez pjevaca puste mp3 ....

Jugo 15.05.2008 01:28

Pa na starim modelima nema dva sekvencera i ne moze da miksa kao na ovim novima....
Znam lika koji se zamaskira sveskama i miksetom da ga ne vidis ni sa jedne strane do ramena i SVIRA!:mad:

Trenutno vrijeme na Forumu 17:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org