|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Možeš i Hypersonic 2 povezat,samo nađeš njegov DLL fajl i preimenuješ SAVIHOST u HYPERSONIC 2.EXE,ostala procedura je ista.
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | gripen21 (13.11.2016) |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Cao ja imam jedno pitanje nemogu da otvorim vanBasco samo kratko se pojavi ili mi kaze da nemam prava da koristim pre je bio radio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Downloads: 237
Uploads: 0
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sad skidam Hypersonic 2,kad zavrsim probacu da povezem sa vanBascom pa se javljam.Hvala vingula majstore.Pozdrav!
Promijenjeno od smakaa (18.01.2009 u 01:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Downloads: 237
Rekao HVALA: 37
![]() |
![]()
Prilikom instalacije Hypersonic 2 izbacuje mi poruku "Hypersonic XXL not found!!! please reinstall the application"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Hypersonic XXL nije VSTi,to su dodatni moduli za Hypersonic 1,mada kod mene još nisu proradili,ali ih zato Hypersonic 2 već ima ugrađene u sebi,tako da ti ta XXL expanzija nebude baš puno pomogla.
Ili ti možda fali H2O dongle,no rasprava o piratskim stvarima nije dozvoljena,za to su MSN,Skype ili privat poruke.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (18.01.2009 u 01:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | gripen21 (13.11.2016) |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2008
Downloads: 159
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
nikako mi nedozvoljava menjanje imena sa SAVIHOST U VSC.Imam vsc 3.2 sve ostalo sam uradio ali nemogu da startujem zbog toga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
VSC.EXE ni nemožeš promijeniti pošto je več on u standalone-u treba ti pisat VSC.DLL da bi tad mogao SAVIHOST.EXE promjenit u VSC.EXE.
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Mjesto: Beograd - Borca, privatna kuca.
Godina: 63
Downloads: 799
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonike klavirske i Yamaha@Korg klavijature, daire....
Interesi: Bivsi fudbaler i gimnasticarka, sport i muzika-spoj energije i strasti !!!
![]() |
![]()
Pozdrav Vingula, video sam uputstvo za instalaciju Hyper Canvas i Van basko, ali ja imam win 7 32 i ne mogu da idem dalje od savihost.exe odnosno u DLL FILE.exe.....DLL FILE(.dll). Skinuo sam i Roland VSC, ali u njemu nema nijedan .dll. Kako dalje?
![]() |
#19 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Vidis li ti kolega koji je datum predhodnog posta ? Iz prosle decenije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Godfather
|
![]()
Pa dobro, čovek se nije snašao.
Bolje da pita ovde, svakako, nego da otvara novu temu. ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
canvas, hyper, vanbasco |
|
|