|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
E,do q...a mi radimo na Yamaha EMX 5000 !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a što si ti zapravo htio napravit? ubost klav. u stereo kanal jednim kablom, a da slika bude kao mono standardno? (zbog manjka kanala?)
Smislit ćemo nešto; možda otvorit mixer pa prespojit taj stereo kanal: da dva ulaza spojit da rade kao jedan, dakle bez obzira gdje ubodeš kabal... (ako nema garanciju) i ako bar još tri čovjeka potvrde da se to smije .. da ne bi nešto izgorilo ![]() e, da - tu mixetu smo mi imali prije, kad sam se prvi put susreo s tim da neće stereo da bude mono |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Baš tako prijatelju.Ponekad zafali kanala na svirci...Možeš li mi potvrditi da vrsta kablova
npr.mono-mono,mono-stereo,stereo-stereo ne igra nikakvu ulogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovisi. Svakako da na toj mixeti ukoliko ubodeš samo jednu stranu, bez obzira na kabal, nećeš moćž postić da radi kao mono... Kod Dyn. mislim da ima neke veze što se tiče mono i stereo kabla, nisam siguran, u svakom slučaju kod stereo banane nešto ne prolazi dobro, dakle, koristi mono za takve stvari... Kablovi u takvim kombinacijama kao što si napisao igraju ulogu, ali u tvom slučaju, to nema veze. Pokušaj pronać uputstva za mixer, trebalo bi tamo bit prikazano neke sheme spajanja i kakvi su koji ulazi/izlazi.
Da se napravit redukcija u koju bi ti uštekao jednu mono bananu, a zatim se taj signal "račva" na dva dijela; dvije mono banane... onda to ubodeš u L i R i imaš mono na stereu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kanalu, mono, slika, stereo |
|
|