|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
evo jos jedan odgovor nasem prijatelju no1-kurzwelu,da bih ispostovao tvoje kriterije morao sam malo vise vremena da utrosim da bih pisao malim slovima jerne vidrim hih najblje,ali ako pocnem sa crvenim mozda dobirem ban pa se bojim.a sto se tice tvojete konstatacije da je najboje sviriti za 4000-5000 hilade evrata to je pa zaista uuubaaavvooo.
LP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
srdacne cestitke milanu bns i osamnaestim rodjendanima,i ja sam ih nekad davno imao eehh
lijepe godineeee. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Heheheh...
-Naravno... Pozdrav i tebi,i Swavku !!! Ma,-"prodje leto trideseto,-godina mi zao nije"... ![]() Ziveli...
![]() |
#14 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
tako je milane,nije vazno kako mi je sad je vazno kolki mi je heehe,nazdravlje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
Ja najvise volim svirku pod satorom,jos kad je blato do koljena hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jao ova ti je koja od koja bolja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
Normalno kafanu!!!!!!!!!!!!!! ehheh
imam jednu izreku licno moja RODIO SAM SE U BOLNICU A UMRECU U KAFANIMA
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E drugovi...Teško pitanje...Kafić volim izuzetno zbog ŽENSKI,jel se uvek nešto nađe...Ali kad bi već moro da biram---KAFANA MAJKA!...Radije radim u kafani punoj građevinaca i šumara jer znam da će Dejan (moj pevač) da im povadi dušu iz novčanika...Ponekad znamo da prođemo dnevnicaX4...U kafićima treba nabiti golemu dnevnicu jel tamo se braco moj ne izvlači...Možeš da poneseš i klešta za izvlačenje,ali mladima nemaš šta da izvučeš,možeš samo ostati bez mobitela ko što se desilo mom kolegi Mariu (čovjek ostavio jaknu kraj instrumenata i ošo na wc,kad pošo kući nema mobitela,eto ti mlade džukele)...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Od mene kratko i jasno, samo svadbe i to velike, od gostiju da me niko ne smara...
Dal sam omatorio, ali u kafanu vec odavno ulazim kao gost i to sa zadovoljstvom a kafici..dodje mi ponekad "zuta minuta" pa se pojavim medju omladinom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ako vec moze da se bira onda je kafana na prvom mjestu,tu dolaze ljudi koji imaju lovu znaci moze se i uzet baksis,a kafice ostavljam omladini nek se kale volim da radim svadbe u svakom obliku velike ,male ,pod satorom u sali ,pod vedrim nebom samo nek je svadba tu je jedino sigurna lova nema gazde lokala da kaze ej drug bilo je malo slabije veceras pa da umanjimo za malo dnevnicu,svadba zavrsi mladenci uzeli lovu nama nase i svi sretni i zadovoljni,a to je bit naseg posla kad imas 25 god staza u kafani
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, kafana, kafic |
|
|