YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Kafana Ili Kafic (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4843)

gibanica 04.06.2008 23:51

Kafana Ili Kafic

de vise volite da svirate? Kafana ili kafic? :confused:

Vaxter 04.06.2008 23:55

Kafic...
Jes manja kinta, ali laksha svirka... :)

No.1 04.06.2008 23:57

Volim da nadjem neki stabilan posao da uzimam 4.000-5.000 eura plata...
I da sviram ja gde hocu i kad hocu!!!

jeftabgd 05.06.2008 00:04

1.Svadba(gaza 100-250e,zavisno od toga,sta,gde,kako i koliko+baksis=250-500e).2.Koncert(kao prateci bend ili one-man band,najmanje 100e ali za sat vremana).3.Kafic,splav,klub(svejedno,gosti su slican profil-kokakolicari,gaza 50e+baksis??????mozda jos 50e,a radno vreme od 23-04 a ako se radi za neku dobru ekipu i do 07h),4.Kafana(20e gaza+mozda neki baksis ali klasicnih kafana u BGD-u,ima mozda jos tri,koje rade sa muzikom od 21-02h,i pomalo su prevazidjena stvar u nasem poslu.

vingula 05.06.2008 00:05

meni je kafana i kafić isto,tj. 2 naziva 1 mišljenje :confused:
tak da neznam koja je razlika između kafane i kafića
razlika mi je kafana,diskoteka,svadba,šator.....

Shwawko 05.06.2008 00:13

E, ovako... Vishe volim neki kafic, klub, gde izlaze mladi, gde mozze neshto i da se po'vata... :D
Ali, ipak je kafana kafana... Ako je prava kafana, gde su gosti ljudi koji vole da chuju zzivu muziku i nije im zzao da ostave koji dinar na istu, onda sam pre za kafanu...
Brate, proshle subote sam radio u jednom klubu u Futogu, da ga ne imenujem, gazda je full chovek, ali placa muziku 80e i to je to... A, trazzi da mu rokam non stop neke turbofolk novitete i shto vishe disko-techno-dance ritmova i samo vozi...
Zato je kafana kafana, ima dushu, jbg, mozzesh ljudima da svirash i Tomu, Beguin tempo 110, i da vidish.... Lepo tebi, lepo njima, lepo svima.... A, ne da ja tu za male pare cedim majcu posle svirke... zaebi.... ;)
Pozdrav dobri ljudi!!! :)

branoy 05.06.2008 00:24

Nema sta kafana je kafana, ali naravno mene interesuje grad tj. kafici i klubovi gde ima dosta zenskog roda hehehehe, to mi je inspirejsen! kafanu cu kad ostarim radit nije to jos za mene mlad sam, neka ima posla za sve i za nas mlade i za stare ali stariji nek rade u kafani, ipak mi od nje danas pravimo disko klub malo je kvarimo a zna se sta je kafana namecemo nekakve repertoare kao da smo u kaficu ali to meni nije to, to je mesto gde se uzima baksis i zna se sta sve treba da se tu svira... naravno da je baksis svuda prisutan ali oni sa parama odose u kafanu mislim na one koji imaju mnogo tako je bar kod nas u Samcu... eto malo ukratko Pozz

hajro 05.06.2008 00:26

kafanu,koncerte i hotele sam imao punih 25 god.a sada brate izuzetno volim svadbe bilo to pod satorom ili u svadbenim salonima hehe zajebi diskoteke i kafice tamo lovu samo pokupe velike zvijezde a muzicari dobiju mrvice.neku noc me ponovo izlevatio gazda diskoteke jer je navodno morao hitno da odputuje pa ce mi platiti kad se vrati (ali i morat ce svakako)dok na svadbama nikad tako hitno ne odputuju.

MilaN B.N.S 05.06.2008 00:30

...18.-ti rodjendani...

Shwawko 05.06.2008 00:35

Hahaha... Evo ko voli maloletnice... Jao, jao... U pravu si... ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 12:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org