|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da,kutije su sigurno dobre i na našim prostorima jako prodavane i provjerene. Evo mom prijatelju su skoro "riknuli" visoki (driveri),on ih je mijenjao kad tamo na njima piše 86. godine proizvedeni (mislim na visoke naravno). Dobro,on ih je uzeo negdje 2000. i do sada se i nasvirao na njih. Hoću samo reći da su jako izdržljive!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
|
![]()
Ej ljudi nije me bilo par dana, evo sad sam na brzinu uleteo da vidim ima li kakvih odgovora ....
Prvo hvala svima što ste se potrudili da pomognete ! Neko je pitao za cenu, tj. koliko mi ih ceni čovek, pa da i to kažem pa da vidim šta ćete da kažete i na to .... Cena je 800 Eura za dve mi traži ( sa tim da ih mogu dobiti na 8 meseci otplate ) ! Neko je pitao na koji razglas bi ih kačio, koji mixer i tako dalje pa i to da kažem ... Trenutno je mixer YAMAH EMX 5014 .... ima i pojačalo BEHRINGER POWER 2X1200 W, ali to nije potrebno uopšte za takve dve kutije .... Kao što sam već govorio, redovno radim u jednom lokalu u kome je od prilike uvek oko 200 ljudi ali ne sede svi niti su za šankom ( IMA IH KOJI SU JEDNI NA DRUGIMA ![]() Eto tako i još jednom HVALA vam svima i živeli i veliki pozdrav od mene za sve vas ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Pa iskreno ako su 800 eura,nisu ni jeftine! Jedino ako su u ekstra stanju. Kod nas u Hr nadju se i za 500/600eura polovne. Al dobro,što kažeš,imaš 8 mjeseci fore da otplatiš i nije to loše.
I preporuka da ih spariš s nekim bas binovima.Ipak 12" je u pitanju,za pjevanje ok al da ti malo ritmu da safta! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
850e su nove!
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa dobro ono 400eur/komad nije ni visoka cjena uz to da ih možeš odlpaćivati na rate...Odmah to uzimaj bez razmišljanja i imaćeš prvoklasan zvuk kojeg mogu da pruže 12" kutije...Drago mi je što ćeš ih nabaviti jer si dobar momak i svako dobro ti priuštim od srca...Sve najbolje drug i sretno!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
He he blago vama,ja sam prošle godine dao 1000 eura i mogu reč da su kutije mrak,odličan sound i jako sam zadovoljan sa njima,imamo još i bass binove Dynacord,kombinacija do jaja
![]()
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kuda li ide ovaj svet???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Vodi samo racuna o originalnosti komponenata (cesto su "motane" horne pa o pravim EV visokim-srednjim tonovima ni govora).Reparisane mogu biti i 12" sto ti nikako ne bi preporucio.
Sve najbolje. Pozdrav.
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jedna preporuka...NIKAD NE KUPUJ POPRAVLJANIH KUTIJA...Kao što je kolega Beethoven gore napomenuo...Jednom kad se zvučnik navije u tvornici,on zvuči onako kako treba...DOk ga ti odneseš nekom majstoru (ili rikno bass ili visoki),on više NIJE onaj pravi zvučnik i 100% slabije zvuči nego original tvornički...Prvo zbog tehnologie izrade---Tvornica ima profesionalne strojeve vrjedne desetine hiljada eur,koji tačno naviju žicu po nekom redosljedu i imaju odmjerenu dužinu namotane žice kao i presjek i normalno "čistinu" (koliko čistog bakra je u žici,a koliko dugih metala)...I naravno majstor to namota (ili još gore,stavi već napravljen omot) i kaže evo ga radi ko nov...A u istinu,ko se razumije u elektrotehniku,ubrzo shvati da to apsolutno nije ono što bi trebalo da bde Electrovoice...I na kraju kako znati dali je zvučnik bio popravljan?...Vala jako teško ali već po šerafima ozada (zavisi koliko su izgrebani) može se predpostaviti da je to već nekko otvaro...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi mislim da nisu nikad dirane niti popravljane, ali znam da je dosta na njih rađeno, to sigurno, ali su ipak dobre, rađene su opuštene svirke bez mnogo odavijanja i tako dalje, čak šta više mislim da su dosta vremena bile u jednom lokalu kao ozvučenje lokala, ali opet ko zna !
Vidiću ja to šta je u pitanju pa Bože moj .... A vama svima hvala na savetima i preporukama .... ŽIVELI I POZDRAV OD MENE ZA SVE VAS I SVE ČLANOVE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
300, electrovoice |
|
|