Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.05.2012, 00:53   #11
Ivan KV
Drugar foruma

Ivan KV's Avatar

Registrovan/a dana: 18.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Ivan KV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od harepa50 Pokaži Post

Veliko NE za medijapan. Jedan od najgorih materijala koji se može uzeti za enclosure zvučne kutije. Previše hemije u njemu ima.
Nije to balkan pa da se stavlja ko zna kakva hemija,barem su po pitanju toga rigorozni na zapadu.
MDF with D-PUR PLUS je materijal Corus Evolution serije.
Ivan KV je offline   Reply With Quote
Star 14.05.2012, 01:46   #12
dejanmaksic
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.09.2008
Downloads: 5166
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
dejanmaksic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dejanmaksic pošalji poruku preko ICQ messengera dejanmaksic pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od harepa50 Pokaži Post
Ne znam po čemu to zaključi druže? Je li to Dynacord posebno naglasio "ove kutije su za zabavnjake, ove za narodnjake, pa razglas samo za metal muziku, za trash metal, simfonijski orkestar, tamburaški orkestar"? Ili je to možda što je jedna tree way a druga two way? Bez uvrede, nebulozno je tako porediti kutije.

Veliko NE za medijapan. Jedan od najgorih materijala koji se može uzeti za enclosure zvučne kutije. Previše hemije u njemu ima.
svakako je medijapan bolji od plastike,a sto se tice poredjena kutija to je tako,probaj pa se uveri....za mene su najbolje 15.2 sto se tice i popravke imas samo 2 zvucnika,dok ovamo rizikujes 3 zvucnika...a i ton je daleko stabilniji na dvosistemcu za aranzer.provereno...to je moje misljenje.pozdrav.
dejanmaksic je offline   Reply With Quote
Star 27.05.2012, 12:35   #13
gnovako8
Odomaćeni član

gnovako8's Avatar

Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
gnovako8 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozz kolega "rskoc" ovako sto se tice kutija Dyancord srx 15.3 radim na njih vec svojih 15 godina i jos ih imam to jest kolega ima, nepoderive su imaju kvalitetan ton,a jesu malo teške al ok.i sto je bitno sviram u dvojku sa arranzerom na njih netrebaju mi uopce binovi imaju sasvim dosta basa,a svirao sam i sa bendom samo na njih stime da je elektronac bubanj bio festa oko 100 ljudi i više odlicno rade. ako mozes naci da su ispravne uzmi to neces pogriješit nema veze sto su stare, ali vrede svake novce, ove na koje sviram su kao nove jos uvjek, znam da je tesko naci sacuvane, ali probaj.eto moje mišljenje sto se tice srx 15.3,, da napomenem razliku srx 150 on ima 4 srednja manja zvucnika,radio sam i sa njima nisam u tonu primjetio neku razliku,jedino kda bi našiljio u pik srx 15.3 se tuši srednji nekad,ali nikad tako nesviram da ide u pik to smo probavali onak, a srx 150 netuši se.. jedna i druga je dobra kutija.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije