![]() |
Dynacord srx koje kupiti?
Pozdrav kolege,
imam u ponudi SRX-15.3 i SRX-150 kutije za kupiti pa nisam siguran što uzeti, ima li netko iskustva sa njima? Kakva je uopće razlika u njima u zvuku? Trebam ih za full-range svirku za manje i akustički zeznute prostore. hvala, pozz |
Drug moje misljenje da 15.3 radi odlicno, imam samo rijeci hvale za te kutije. ove druge nisam imao prilike cuti..
Ali predlozio bi da razmislis o novim serijama kutija, to je malo prestaro i pretesko i kutije su prevelike. Dynacord ima noviji serija u ponudi pogledaj malo.. |
svirao sam na obe serije kutija u razlicitim prostorijama.......srx15.3 za orkestar ,a srx150 za aranzer ...ali kao sto je kolega rekao stare su kutije....razmisli dobro u sta ulazes novac.pozdrav.
|
Razmišljanja su vam ispravna, hvala na savjetu, ima netko ideju šta kupiti novije da je full range a da radi slično ko te kutije
pozz |
meni se svidjaju kutije corus line 15.2 nova serija..kutije su od medijapana ,nisu kao D lite plasticne,malo su teske oko 28,29kg ali verujem da te kutije vredu svaki cent...nisam probao kutije,voleo bih da neko kaze svoja iskustva sa tim kutijama.
|
jel mislis na ovu novi seriju kutija, Corus evolution 15.2
|
naravno..malo su skuplje,ali mislim da vrede...
|
Citat:
Citat:
|
Opet i po ko zna koji put ista prica. Jos malo pa ce i stalke za mikrofone i torbe za kablove da dijele na zabavnjacke i narodnjacke, aranzerske i orkestarske...
|
Ja sam probao Dynacord corus evolution i 15.2 i 12.2 i za taj novac koji
kostaju su odlicne kutije. 12.2 su dobre sa nekim basovima, a 15.2 za manje svirke mogu proci same. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org