|
![]() |
#141 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Intonativno si ti dosta tacan,Dell je mislio da probate za ton ili dva vislje da kabi snimi matricu pa da ti onda otpevas.Naravno Kabi treba malo da sredi matricu aranzmaski i da omeksa celu matricu pa onda ti da to otpevas.
![]() |
#142 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ovo je iz orginala odsvirao kabi bas sam sad poslusao iz d mola,pa nije valjda da ja mogu da pjevam visocije od druga Tome
![]() @kabi druze ako imas volje odsviraj je ponovo tako iz d mola i poslusaj kako je orginal nemoj puno da sa tim instrumentima trilerises kao na ovm snimku probaj kako je na orginalu...ja znam da ti volis i da znas da ubacis i svoga ali malo me buni pa iskacem iz tajminga hehehe.....Samo da ponovoim jos jednom da ne dodje do zabune dobro je i ovo predobro kako neki sviraju ti si izmislio muziku za njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Cao svima,,zeljko vidi ovako gledaj sekunde i kad bude na 0.53sek tad u prvi refren upadas a u drugi je na 2.25sek i tako da nemozes da se zesnes nikako probaj i videces da je tako... A mogu ti i poslat moj material posto si mi napisao da i imas i ti magix music maker pa to otvoris i mozes da se zezas kako ti zelis hehe,, hvala na pohvalu
pozz kolega zeljko |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Banovan!
![]() |
![]()
Imam magix Music Maker 2007 deluxe kupo davno..Sad ne znam da li ce da funkcionise na Win 7 kako treba,a mislim da sam jednom probao pa sam imao neke probleme i zato nemam sad instaliran....Ne znam kako si ti snimao pa se tako snimak izostrio...Mozda si nesto na samom snimanju pogrijesio ili previse pojacao pa islo u peak,a primjetio sam da i na nekim mjestima matrica prekida na kratko,a to zna biti ako si transponovao matricu vise od 4 polutona ili tako nesto....Mozes mi poslat taj projekat ako hoces pa mogu instalirati program i da probam,samo ja mislim da se radi o fajlu oko 50 megabajta koliko ja znam i to nece ici preko emaila ili se varam...Probaj pa da vidimo...A ako ti nije mrsko probaj je ponovo odsvirat kao sto je na orginalu kad treba refren udari samo cinela i to je znak kad treba da pocnem da pjevam heheheh i ako moze smanjis vise instrumente kad ide strofa i refren tj.u strofi ima harmonika samo i to jedva da se cuje a u rfrenu malo jace koliko se sad sjecam neki Pad ili sta vec i svira se razvucenije i samo po koji trilercic ubacis kad treba heheh...Ako hoces nije pod moranjem,a dobro dodje da se i vjezba nikad se ne zna kad ce da zatreba sta
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (13.03.2012 u 23:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
he he he,baba ti je bas savremena
![]() mora da si joj ti pokazao kako da ide na kompu na youtube ![]() salim se naravno druze. @kabi uprosti malo tu pesmu,preslusaj original i ako tako snimis Zeljko ce to otpevati savrseno.
![]() |
#146 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da kazem jos i ovo probacu ja sutra jos jednom i uz ovaj snimak ponovo da odpjevam,pa mozda i ispadne bolje i javicu ili postavit u svoje demo snimke
@nesa nemoj se sada izvlacit znam da ne znam da pjevam ali se trudim jbg koliko znam i umem ![]() Dodato: Neso pa moja baba ne moze bez laptopa ni u vrt kad sadi krompir a kamoli kad pje kafu ![]() Promijenjeno od zeljko (14.03.2012 u 00:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
ja koliko se secam ti si vec ranije tu pesmu otpevao i znam da nisi kasnio u upadanju u refren, ispravi me ako nisam u pravu!Ti dobro znas da ja volim da te cujem kako pevas Halida a nisam nikada rekao da ne znas da pevas.
![]() Ja pokusavam kabiju da pomognem da malo bolje naglasi taj takt kada treba da pocnes da pevas refren a znam da on to moze.
![]() |
#148 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nisam ovu pjesmu nikad pjevao prije....Neso ne treba prelaz samo treba da udari cinela i to je dobar znak heheheh...Ma kakav ja i Halid ..teze je pjevat Halidove pjesme nego i Tomine cak i to ne moze svako a kamoli ja
![]() Promijenjeno od zeljko (14.03.2012 u 00:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
hehe,, kolega nije mi mrsko ali veruj mi bas sam i ja probao i cale moj i nije bilo frke,, probaj da upadnes kao sto sam ti napisao u sekundi na 0.53 prvi refren i drugi u 2.25 i neces se zenut nikako,, vidi sutra pa mi javi
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Banovan!