|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#131 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() Citat:
Ali to stoji da kad neko svira na midi-u ispadne vecini raje bolje nego kada se s ritmom radi. Ali nema tog midia koji moze da zamjeni sreden ritam. |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako je pevac onda neka PEVA. Zato nam sve i ide naopacke. Autolimari "sviraju", konobari (mislim na M. Bulata koji je bio konobar) "pevaju", gatare i vracare "lece"...
Ali sve to i ne bi bilo tako strasno da znaju to da rade. |
![]() |
![]() |
#133 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
I Tito je bio bravar ..
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hahahahahahahahaha
|
![]() |
![]() |
#135 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Svi smo mi pomalo fajlasi, jer rad sa aranzerom je u velikom postotku plej bek...to se mora priznati...ali i tu treba imati uvo, tehniku i tehnicku kulturu, desnu ruku, srediti aranzer...pa sama nasa zelja da nam performance budu sredjene i potpune je takodje korak ka fajlasima... a direktno Fajlas je svaki onaj koji je na mojoj PA 800 odmah ugledao seqvesere i saopstio mi vazno da se sa tim pustaju fajlovi...
#136 |
Drugar foruma
|
![]()
Ajd fajlasi pa da priznaju da su fajlasi nego se oni predstavljaju kao extra muzicari!!! Sto je u svemu tome najgore!
|
![]() |
![]() |
#137 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Za to da je Bravar i Pjevac ujedno to i nije cudo na nasim prostoru
![]() Ebiga ako stvarno neko nema mocan glas i dobrog klavijaturistu pored sebe nece moci ni mnogo izvuci da bi imao dobar zivot. Ali i dzabe to pisem, znate i vi sami kako se kod nas placa (pricam za BiH) smatram da je slicna situacija na prostorima EX-YU. |
![]() |
![]() |
#138 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
#Sta bre bulaznite!Serete ovde na sva usta!!!To jest vredjate ljude koji rade sa fajlovima!
A ja treba da pripazim na svoj jezik!Zasto?# Zato što si obično tele,koje je kasiro vječni BAN... Bez veze si to uradio,a skidam kapu našem šerifu,mora da smo nešto u rodu čim se obojica ježimo na rječ Midi File... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#139 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.05.2004
Downloads: 1039
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav
Evo citam postove mnogih kolega, pa me buni znacenje izraza "muzicar". Ko mi moze objasniti od Vas koji bolje znate? 1-da li se ja kao pjevac mogu zvati muzicar, ako imam uzivo pratnju iza ledja? 2-da li smijem zvati muzicar ako pjevam uz fajl? 3-ko je zapravo covjek muzicar, koju ulogu mora igrati da bi smio nositi tu titulu, osim sto svira, pjeva, nosi zvucnike i stalke? |
![]() |
![]() |
#140 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pa naravno da zavisi s kojeg se ugla gleda.Naravno da je živa ritam sekcija-Živa,a aranžer kad pustiš zamenjuje najmanje troje ljudi,ali ti bre moraš znati akorde ,harmoniju,leva ruka,desnom odsvirati stvar ,biti u koraku s tehnikom,programiranjem klavijature....To bi ja uopšteno rekao da pratimo tehnologiju jer je većina nas svirala još dok su bile orgulje,prvi syntići,harmonike,.......dok nisu izašli aranžeri,a oni sada osim pritiskanja PLAY-STOP drugo i uglavnom ne umeju.Jedino što to neki rade kao pravi DJ a neki stanu iza syntića i izigravaju muzičare.Oni na mašinama gledaju dali ima dvostruki sequencer,i uopšte se nebave mogućnostima mašine,ritmovima,bojama,semplovima........Nedo` bog da mu neko zatraži pesmu za koju nema fajl.......
![]() ![]() Ljutili se ˝kolege˝ fajlaši ili ne ali Sviranje pesme(sa aranžerom,u bendu ili kako god već) i puštanje pesme(na čemu god i kako god i u kom formatu je puštali) su dva ![]()
Promijenjeno od vladimir68 (26.11.2008 u 17:27 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fajlasista, uopste |
|
|