|
![]() |
#101 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Hvala dragom Bogu samo da se ima posla naravno, vidim da se ne ljutis na kritike i to je dobro, ukusi su razliciti tako da samo gruvaj. Veliki pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ne, ni naj manje,zasto bih,pa ja godinama zivim od ovog leba i naslusao sam se svega i svacega od toga da cujem kako kazu pevacu "nemoj da ovaj peva",(da ne budem lazno skroman vrlo retko i vrlo ,malo)do toga sto je mnogo cesce da ne peva pevac ili slicno.
Jedna stvar koja je u mojim demo snimcima je ta da ja u isti mah i sviram i pevam i sam pritscec dugmence "rec' znaci nista ne nasnimavam(ne zato sto necu vec zato sto ne znam, jbg) a to je vrlo za...no ,onaj ko tako radi zna sta je to.Ako sam dobro otpevao zeznem u svirci i tako u nedogled,i bas je taj slucaj u pesmi "nikad nikom...." gde mi je sam izgovor reci "pitaju me"intonativno nije tacan,ali nisam hteo da ponavljam. U vise navrata sam pisao da ja moje snimke niti hocu a niti mogu nazvati "demo' snimcima u pravom smislu reci,vec samo demo kao demonstracija kako zvucim sam u kaficu,svadbi....i iza toga stojim jer nema nikakve razlike,moze samo biti bolje jer tamo ima i "dopinga" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Vuni druze ti si majstorcina za mnoge..Sve sviras sam i pjevas i to super,dok drugi ima ich puno ne znaju da pjevaju nikako pa zbog Toga moraju pola baksisa i zarade da dijele,a ti sve u svoj dzep..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Zeljko brate, sad si mi zvucao kao moja majka kad me tesila svojevremeno kad bi me neko od starjih klipana nesto zezao u skoli....
Mislim da je VUNIMRAV veoma dobro svestan svojih mogucnosti i, sto je najvaznije, nema kompleks... Ostalo je samo farba na ovoj sarenici raznoraznih misljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni se ipak svidja kako on to odradi a posebno u nekim od ovih snimaka sto je postavio..E sad da li moze jos bolje?Naravno da moze uvijek bolje..Covjek se naradi i zaradi za ovolike godine bavljenja muzikom a to je najvaznije..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Evo jednog novog snimka,prvi put u cubase.
Svaka kritika sa predlogom za bolje dragocena! http://kiwi6.com/file/94whln51ic |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bravo za poslednji snimak,lepo otpevano,dosta bolje nego "Pitaju me",izgleda ti bolje leze ove malo sporije pesme.Ostale snimke gde pevas ne mogu da preslusam jer me zeza *******.
Imas lepu i prijatnu boju glasu.Postavi jos snimaka,mislim da bi ti lezale pesme "Legendi",ne znam zasto,takav mi osecaj. ![]() Aranzer ti lepo radi,bar kolko cujem na slusalicama,mada ti snimci nisu najkvalitetniji,tj najcistiji,ne znam na koji nacin snimas svirku,ali verovatno postoji bolji. Sa kolegom @namrgodjen se slazem u svemu sto je rekao u vezi komentarisanja pojedinih demo snimaka.Ponekad se pretera sa "jaranisanjem" izmedju pojedinih clanova,tipa vrh,nema dalje,extra,super i pevas i sviras,cak i kad se radi o prosecnoj a ponekad i vrlo losoj prezentaciji,sto ponekad ume da navede ostale da se zapitaju,pa cekaj,ko je ovde lud,jel ovi to ozbiljno il' sta? Drugarstvo treba ostaviti po strani i biti nepristrasan u komentarisanju demo snimaka,ali to je ovde izgleda neizvodljivo,jer cim neko na to skrene paznju ili iskreno prokomentarise neciji snimak,biva napadnut i naprave ga ludim i zlobnim. Vunimrav druze,izvini na malom off-u.
![]() |
#109 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Mladjo,hvala ti na koment i sugestijama,a sto se tice legendi,pa kako pogadjas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Probaj da ovo otpevaš iz F-mola i ispravi foršpil, nije tačan u drugom delu.Pozz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|