|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
@alen248: koliko je kostala yamaha?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Kostaju trenutno oko 700 eura, mada sam ja svoju jeftinije platio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Svaka klavijatura polu ili profesionalnijih performansi moze podjednako dobro zvucati u odnosu na konkurenciju, al puno toga ovisi o sviracu. Koliko on paznje posveti svojoj masini i na koji nacin pristupa otkrivanju njenih osobina ovisi kako ce ga publika na bini prihvatiti. Psr modeli nude jednu dobru odliku a to je besprekoran tvornicki sound koji se uz malo zalaganja moze dovesti do visih granica mogucnosti. i Yamaha i Roland i Korg nude mnogo al mi smo lijeni da to isprobamoo tj da testiramo njihove osobine. Yamaha PSR1500 nudi takodjer poprilicno dobre performanse za zivi nastup. Ritam sekcija je solidna a da ne kazem da je moguce efektima dobiti skoro zivog bubnjara, ostale ritam boje su tvornicki sasvim prihvatljive. Sto se tice solo boja tu je yamaha takva kakva jest, no nije sve izgubljeno jel zujalice poput DX boja ili harmonike, kao i sprega toga sa tercom moze dati lijep ucinak. Slusam Tyros3 i zaista koliko to opet odskace od klasicnog (bez samplinga) arangera, jednako tako uspjesno zvuce i dobro napucani PA modeli ili rolandova E80 serija, sve prema svojim dostupnim mogucnostima. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Evojos da dodam da sam probao terce na psr 1500. i stvarno zvuce fantasticno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Alene. Imas mogucnost da odes sam u meni function>utility>midi. Onda izaberes psr tercu i vidi u uputstvu koje sam vec stavljao na forum, oznaci i R2 voice i imaces osjecaj 3 naglasene boje (system). U Transmitu oznaci 1-3-2-4 pozicije R1/2/L/uper, i u receive oznacis R1/2/SONG/LEFT i trebalo bi da bude jos bolje, poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
|
![]()
Tek ces ti da radis na njoj i da s e igras!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Zanima me kako kompletne podatke znaci sve boje, registracije, itd.. prebaciti na memory stick, kako bih mogao preseliti na drugu, istu klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Za terce i midi setup kao i setup za efekte ides na FUNCTION-UTILITY SISTEM RESET obiljezis sta hoces i ides na copy i sejvas na USB. A boje i ritmove jednostavno isto kopiras i sejvas na USB. Isto je i sa registracijama i sa svim ostalim .Ako negde zapne pitaj slobodno.
Dodato: Naravno ako hoces da ti terce rade i na drugom sintu moras da jih imas na USB stiku to ti je onih 60 midi fajlova u kojim su upisane konfiguracije za skale sta ce da svira drugi ton. Promijenjeno od fico (18.08.2009 u 10:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | jmikulc5 (18.08.2009) |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
mislio sam svoju klavijaturu kopiram na USB stick, odem na drugi kontinent, ubacim stick u isti model kao moja, kopiram sve podatke i imam sve identicno kao na svojoj kod kuce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tako je, ja na svom usbu imam sve što mi je potrebno, od registracija, ritmova, saundova, uzmem usb stavim u neki drugi psr 3000 i sve isto koda sviram na svojoj
![]() |
Favoriti |
|
|