|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Prije par dana mi je crkla 12 u zv.kutiji art 300 aktivna ,jeli zna neko tacnu oznaku i sta mogu da ubacim umjesto nje ako ne nadjem original
Promijenjeno od Vule (15.08.2009 u 18:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Bilo je dve-tri serije Art 300 gde su se razlikovali ti 12''- zvucnici.
Slucajno smo to videli kada je moj drugar kupio 4 kom. Dva RCF, dva Mackie. Doduse ne odjednom, u Italiji. Iako bi kao trebali biti isti zvucnici unutra, nisu. Najbolje da ih odneses u LNO da vide, pa ili novi zvucnici ili naruciti rikon. Izvini, tek sad sam video da je aktivna kutija u pitanju. Ne znam da li su se i tu razlikovali zvucnici 12''. U svakom slucaju, pitaj LNO, posto su oni distributeri RCF-a i Mackie-a. Promijenjeno od Bokic (15.08.2009 u 18:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala na odgovoru.i ja se pitam mozda ovaj nije bio original ,posto bi oba onda crkla da je u pitanju opterecenje,uzeo sam ih polovne ko zna sta je u njima, ja sam u bosni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ne mora to ništa značiti.
Ako su kutije rabljene, možda je već u ovoj koja je crkla, nešto rađeno na toj 12-ici. Jel to jednom kad krene sa sitnim popravkama, više nije baš presigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
bas imam lijep saldo na kraju ljeta.riknula 18 ,12 i snagas .djesi bio nidje .jbm ti razglas i ko ga izmisli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|