|
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
idemo dalje...
---- -Mama, Mama postoje li vukodlaci ? -Ne sine aj sad pocesljaj lice i idi u skolu... ---- pandur zaustavlja vozaca i kaze mu : P: Ja te cetvrti put zaustavljam i kazem ti da ti nesto curi iz kola V: A ja tebi opet kazem da je ovo cisterna za pranje ulica... ---- dodje covjek da kupi Kozu ! C: pita prodavca koliko je ova prva??. P: 100e! C: 100e mnogo !! Koliko ti je ova druga?! P: 200e! C: 200eura aaa previsee!? koliko je ova treca ?! p: 300e! C: pa sta radi za 300e !? P: udari je 2-3 puta!! Udari je covjek jednom Koza : meeee Udari je drugi put Koza : meee Udari je treci put Koza : MEE MESECINA MESECINA JOJJOJ ![]() ---- -kako sasa matic muva djevojke? -nevidjeno! ---- Sto je to vodjenje ljubavi? To je ono sto vodi djevojka dok je momak je je*e ---- Sto veli James Bond poslije dobre trave?? - My name is Bond, James Deen ---- Nakon tri dana, iz rusevina dva nebodera u New York-u izlazi Bosanac i otresajuci prasinu sa sebe promrmlja: - "Jeb'o vas 'vaki aerodrom." ---- Vozio Ciganin mercedes 200 na sat i zaustavi ga policajac. - "Cigo da li si ti normalan kad vozis 200, zgazices nekoga. - "Gospodine", rece Ciga: "zurim jer sam izbo tastu nozem pa da je bacim u reku, eno je u gepeku." - "Stoj ne mrdaj", rece policajac i pozva policijsku stanicu za pojacanje. Ubrzo dodje marica i jos par inspektora otvorise gepek i ne nadjose nista, a na to ce Ciga: - "Eto, jos ce da izmisli i da sam vozio 200 na sat... ---- Prolazi Edip Nju Dzerzijem i veli mu jedan crnac:'What's up motherfucker?' |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|