|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
http://www.youtube.com/user/ivanaberlin
A ovo je link Youtube profila njegove bivse devojke, koja je je JUCE postala friend sa njim... ![]()
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Svaka čast,pa vi ste pravi detektivi...
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Ako bolje pogledate videcete da ....dva klipa koja su postavljena ovde su dodati pre 3 dana a poslednje prijavljivanje na nalog je bilo u 1:35 veceras...hm... ja sam isao na internet kad mi je baba umrla, ali na na njen nalog
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja misim da je sprdacina u pitanju,da decko voli da je u centru paznje(mozda gresim) jer prvo to sa ribom,detetom tamo vamo,pa kad je video da se ljudi brinu,da se interesuju,da mu je prica prosla(mozda je i istinita) e sad cu da pustim buvu da sam umro,pa da mu je i to proslo sledeca tema bi bila matejas87 vaskrso,ili se probudio iz kome il tako nesto..ma idi bre
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
100 ljudi 100 čudi, uspio mu centar pažnje
![]()
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
I ja se bas pitam sto mu to treba da tako nesto postavlja ovdje na ovaj muzicki forum,uopste nikakve veze nema sa muzikom,jos ako je laz nemam daljnjeg komentara
|
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.09.2008
Mjesto: Koeln / Njemacka
Downloads: 167
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA600 i LE Black-edition
Interesi: muzika, comp. itd
![]() |
![]()
u svakom slucaju vec ono sa bratom i da mu na compu trazi dokaze za policiju...h ehe,
policija dodje i uzmu sami sto im treba, pa i komplet stvari,pohapse pola familije ...hhehe a kamoli da cekaju da brat nadje dokaze....ako ima nesto da se dokaze..... ebiga, svakakvih nas ima, ali i ponajvise takvih, sto kazu kolege.... idu glavom kroz zid da bi bili u centru paznje a ljubomora im curi na usi!!! zao mi je za ovakav primjer... a takvih je nazalost sve vise operacija uspjela (postigao centar paznje) pacijent crko (banovan sa yu-midi) pozzz |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|