Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 05.01.2007, 17:03   #23
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ama ne govorim, nego tvrdim, a mogu jer sam odlicno upucen u sve tehnicke mogucnosti i nemogucnosti kompletne PA serije. Zatim, mogu jer su mi poznate i Ensemble harmonizacije i detuning od tona do tona za svih 13 relevantnih modusa (Duet, Close, Open 1, Open 2, Block, Power Ensemble, Fourths LO, Fourths UP, Fifths, Octave, Dual, Brass i Reed) i nijedan, ama bas nijedan, ne odgovara u potpunosti bilo kojoj od terci koju bi mogli valjano iskoristiti u nasoj muzici. Posljednja tri Ensemble modusa (Trill, Repeat i Echo) su irelevantna za dobijanje bilo kakve terce jer se kod njih ne radi o chord notama. Nema trikova i madjionicara koji ce dobiti tu tercu pomocu Ensemble efekta, ne pomaze ni David Copperfield. Bilo bi to divno da moze odnosno da se Korg odluci da napise par Ensemble skala i za nas ama mrka kapa zla prilika, to njih ne interesuje. Uz sve duzno postovanje tvog znanja i tvoje muzicke skolske spreme, morat cu opet da te razocaram, to sto ti imas na svom aranzeru nije ni blizu te terce o kojoj se ovdje diskutuje. Uostalom, da bi se i drugi uvjerili a i da bi ti eventualno pobio ovo sto ja tvrdiim a na kraju i da bi prekinuli ovo beskonacno naprdjivanje, snimi jedan MP3 fail gdje ces odsvirati ton po ton skalu u tom A molu zajedno sa tercom pa je okaci na download sekciju i odmah cemo cuti o cemu se radi. Ovdje ima dosta ljudi koji vlo dobro cuju. Nema ni postenije ni brze rjesenje.
tranzit je offline  

Favoriti

Oznake
ensemble, korg, terce

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije