|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za sve muzičare i poznavače koji su na moj prijašnji post pametovali da Amza Tairov svira samo Oriental i da ima brzinu samo na Casiu....E pa došlo vremeda se ušuti i sluša....Dakle na ovom linku imate Amzu Tairovog koji na svom Triton Studio cepa dvojku i to malo žešće...Pa sad nek mi ko kaže da čovjek ne može da nauči sve moguće tipove muzike...I molim da ne napadate ponovo...Pozdrav!
http://www.youtube.com/watch?v=20dp0...elated&search=
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
JEEEEEEEZAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Eh ovako nesto sam od davno trazio od njega, posto i jas sam mislio da on samo na Casia zna da cepa s prstima, a sad ga evo dokaz da nije tako.....Ada djin je, nema sta
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E pa sad neka neko kaže da Amza ima tehniku samo zbog CZ-ja...Ma jarani on ti je stvarno genij a kako mu ruka plete i to bez CZ-ja nego na "pravim" tipkama...Nema jarane mi nismo vidjeli ni 10% od onog šta taj virtoza može ali uz pomoć YouTube i clipova tek se još učimo i shvatamo a ne da slušamo neke brezglavnike koji ga kritikuju da svira samo Oriental i da ima brzinu samo zbog CZ-ja...On s takim mozgom i talentom za svirku može da skine SVE tipove muzike...ovaj intro je odsviro mnogo bolje od mnogih dvojkaša ali nadamo se da će ko staviti još par clipova kako svira dvojke i kola...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jebiga ja sam sam bio reko za brzino radi CZ-a al se zajeba. rastura nema sta.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
I ja mislim da kasio koristi zato sto su na njemu spustene dirke, sto mu omogucuje vecu brzinu. Ali ako neko zna da svira odsvirace i na onom kineskom sintisajzeru od 20 eura
|
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mi se svi ubismo da nabudzimo neke terce, a videste li Amzu ? Sa dve ruke cepa, i osovni i tercu. Stvarno svaka cast.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Ko da je sumadinac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
jos nisam vidio da netko svira terce sa dvije ruke
svaka mu cast do sada sam mislio da svira samo orijental ali kako svira dvojku... LUDNICA!!!!! |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
amza, tairov |
|
|