Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 02.06.2009, 10:19   #11
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Uuuu,ala ste zadali temu,ova ce se razvlačiti jedno mjesec dana.Imao sam 21 godinu kad sam išao sa bendom u Kanadu i vratio se kući sa 10-tak iljada K dolara, a bio sam tamo dva mjeseca a svirao dve svadbe i nekoliko *koncerata*,ostalo -život.Vratim se kući i kupim audi jaje,glavna faca u malom gradiću.E to je bilo davno,ali ni tada ni sada nisam birao svirku,jer ja se držim onog starog pravila*bolje vrabac u ruci nego golub na grani*i nešto se nakuka.Slažem se da ne treba ići ispod cijene,i nivoa,ali mora se biti malo fleksibilno,pogotovo u ovo najje...... vrijeme.Osim toga nevalja kabalisati,i još uvijek se može zaraditi solidna lova u odnosu na druga yanimanja,ja i uplacujem redovne obaveze,a dokle ću neznam.Uglavnom velika većina muzičara baca bombe.Vredan radnik ne odbija posao,ako treba i za džabe,jer danas se vrlo tečko dolazi do posla,a mi smo zadnji u *lancu ishrane*.Ja i mam običaj reć da smo mi muzičari kao one zelene žabice što predskazuju kišu,ako ima narod,bice nešto i za nas.Pozdrav svim kolegama, a moj savjet maldjim kolegama ,naravno drugarski,i ja sam ga usvojio od starijeg,**od birača nikad dobra je...!
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije